Kim Jong-Un este învins! Donald Trump a descoperit arma secretă a Coreei de Nord

Kim Jong-Un este învins! Donald Trump a descoperit arma secretă a Coreei de Nord

- in EXTERNE
992
Comentariile sunt închise pentru Kim Jong-Un este învins! Donald Trump a descoperit arma secretă a Coreei de Nord
donald-trump

Donald Trump, preşedintele SUA, se află într-o situaţie destul de dificilă. Noi informaţii conform cărora Coreea de Nord ar lucra la o rachetă ce poate ajunge în America au ieşit la iveală.

Coreea de Nord lucrează la o versiune avansată a rachetei sale balistice intercontinentale (ICBM) KN-20, care ar putea ajunge în Statele Unite, la mai puțin de șase luni de la lansarea primului său ICBM”, a declarat un oficial american pentru CNN, potrivit evz.ro.

Această rachetă balistică intercontinentală, recent evaluată, reprezintă doar o parte a unui efort accelerat al regimului lui Kim Jong Un pentru îmbunătățirea capacității sale de atac împotriva rachetelor și a armelor nucleare, potrivit câtorva oficiali americani familiarizați cu programul nord-coreean.

SUA este pregătită pentru un conflict de amploare

Toate aceste fapte determină SUA să-şi refacă scenariul pregătit pentru un război nuclear. De asemenea, trebuie să ia în considerare cât mai multe opţiuni de răspuns militar.

Oficialii care au vorbit cu CNN au preferat să-şi păstreze anonimatului din cauza sensibilității problemi, însă toți au subliniat cu tărie că nu discută informații clasificate.

„Sunt în curs de dezvoltare noi îmbunătățiri pentru combustibilul nuclear din Coreea de Nord, dar şi pentru lansatoarele de rachete, sistemele de orientare și de direcționare”, spun oficialii. Toate acestea se întâmplă chiar când Trump este pe punctul de a pleca în Asia, informează evz.ro.
Statele Unite continuă să creadă că este posibil ca în 2018, Coreea de Nord să poată face pasul critic de a pune o „focoasă” miniaturală pe o rachetă intercontinentală, spun oficialii.

Până la sfârșitul lui 2017, Pentagonul urmează să finalizeze atât o așa-zisă revizuire a posturii nucleare, cât și o revizuire a apărării contra rachetelor balistice, care va pune în scenă miliarde de dolari și decenii de noi cheltuieli pentru armamentul modernizat al SUA împotriva tipului de amenințare al Coreei de Nord.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments