S-a culcat seara om normal si dimineata s-a trezit cel mai bogat om din lume! In doua zile a pierdut toate miliardele de euro! Cum a reusit asta

S-a culcat seara om normal si dimineata s-a trezit cel mai bogat om din lume! In doua zile a pierdut toate miliardele de euro! Cum a reusit asta

- in EXTERNE
998
Comentariile sunt închise pentru S-a culcat seara om normal si dimineata s-a trezit cel mai bogat om din lume! In doua zile a pierdut toate miliardele de euro! Cum a reusit asta
belgian bogat

Un cetatean belgian s-a pomenit peste naopte, ca a devenit cel mai bogat om de pe planeta! Originar din Dinant, belgianul a descoperit pe 4 februarie  anul curent, un virament de 2.000 de miliarde de euro în contul aferent cardului său Visa, informează luni cnewsmatin.fr.

„Când m-am uitat pe contul de internet banking, miercurea trecută, am observat că am devenit cel mai bogat om din lume”, a povestit Luc Mahieux pentru cnewsmatin.fr.

Bărbatul a explicat că în urmă cu puţin timp îşi introdusese detaliile bancare pe un site la care s-a abonat, însă după ce a observat că respectivul site îl taxa cu aproximativ 35 euro pe lună, şi-a reziliat abonamentul. Apoi, a constatat că suma astronomică care i-a intrat pe card provine de pe acest site.

„Am telefonat la serviciul împotriva fraudei bancare. Cei de acolo nu mi-au putut oferi explicaţii (…) Personal, nu cred că a fost vorba de o eroare informatică şi nici de o tentativă de escrocherie”, a mai declarat el.

Pentru siguranţa finantelor lui,  cetateanul belgian a hotarat sa-si blocheze cardul emis de Record Bank pentru a preantampina eventualele tentative de frauda.

Bogatia nu a adurat mult. Lui Luc Mahieux i-au zburat miile de miliarde de euro din cont cateva zile mai tarziu, situatia lui financiara revenind la starea initiala.

Intamplarea nu a ramas insa fara efect, belgianul inca fiind asaltat pe retelele de socializare cu mesaje de la persoane care îi solicită tot felul de donaţii. Oare cereri in casatorie a primit?

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments