ULTIMA ORA: Aeronavă cu 11 persoane la bord sa prăbușit în Oceanul Pacific

ULTIMA ORA: Aeronavă cu 11 persoane la bord sa prăbușit în Oceanul Pacific

- in EXTERNE
699
Comentariile sunt închise pentru ULTIMA ORA: Aeronavă cu 11 persoane la bord sa prăbușit în Oceanul Pacific
avion-prabusit

O aeronavă cu 11 persoane la bord s-a prăbușit în Oceanul Pacific, au declarat oficialii Marinei Statelor Unite, scrie AP.

O aeronavă a Marinei americane, cu 11 persoane la bord, s-a prăbușit în Marea Filipinelor, din Japonia, scrie The Telegraph.

O bază militară din Japonia a anunțat, miercuri, că a demarat procedura operațiunii de salvare, intervenindu-se cu un transportator. Salvatorii niponi susțin că acționează în zona Mării Filipinelor, acolo unde ar fi avut loc accidentul.

 

Motivul care a condus la prăbușirea aeronavei este în continuare necunoscut, iar numele celor 11 persoane care se aflau  la bord nu au fost date publicității.

Marina americană a susținut într-o declarație de presă: “O aeronavă a Marinei americane care transporta 11 persoane (echipaj și pasageri) s-a prăbușit în ocean, la sud-est de Okinawa. Operațiunea de salvare a personalului este în curs de desfășurare.

În luna august, Marina americană a pierdut 10 persoane când USS John McCain s-a ciocnit cu un tanc petrolier, în Singapore.

Două luni mai devreme, USS Fitzgerald și o navă de marfă au provocat un accident în Japonia, soldându-se cu șapte marinari morți. Sursa: AP

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments