ULTIMA ORA: Explozie într-o stație de autobuz din New York. Momentul exploziei (VIDEO)

ULTIMA ORA: Explozie într-o stație de autobuz din New York. Momentul exploziei (VIDEO)

- in EXTERNE, NEWS
875
Comentariile sunt închise pentru ULTIMA ORA: Explozie într-o stație de autobuz din New York. Momentul exploziei (VIDEO)
explozie new york

O explozie a avut loc luni dimineață într-o autogară din Manhattan, New York, în apropiere de Times Square, într-unul dintre cele mai aglomerate puncte ale metropolei americane.

ACTUALIZARE. Potrivit New York Times, în afară de presupusul kamikaze, a mai fost reținută o persoană.

ACTUALIZARE. Potrivit New York Post, care citează surse din forțele de ordine, a fost vorba despre un kamikaze, care a detonat o bombă la terminalul de autobuze Port Authority.

Suspectul avea fire atașate de corp și mai avea asupra lui un dispozitiv artizanal, legat la niște baterii. Mecanismul a explodat, dar doar parțial. Singurul rănit este chiar presupusul atacator, care, de altfel, este în custodia poliției și a fost transportat la spital.

ACTUALIZARE. Potrivit New York Tmes, explozia s-a produs într-un tunel ce leagă două stații de metrou, Times Square și Port Authority. Ca urmare, autogara Port Authority a fost și ea evacuată.

The Port Authority Bus Terminal este cea mai mare autogară din SUA, fiind folosită de peste 65 de milioane de persoane anual. Este de fapt, un mare nod de transport, iar sub autogară se află stația de metrou The Times Square-42nd Street.

ACTUALIZARE. Autoritățile procedează la evacuarea a trei linii de transport.

ACTUALIZARE. Potrivit New York Post, a fost reținută o persoană.

O bombă artizanală ar fi explodat, numai că detonarea ar fi fost parțial un eșec, potrivit unor surse citate de tabloidul american.

Publicația mai susține că ar fi rănite câteva persoane.

Poliţia şi pompierii au confirmat că există un incident şi sunt la faţa locului, în tunelul de tranzit din această autogară, situată în apropiere de sediul New York Times, de sediul muzeului Madame Tussauds şi de alte clădiri de birouri.

Și echipe de geniști au fost trimise la fața locului.

Martorii spun că ar fi văzut un bărbat care părea că ar fi avut pe el o vestă explozivă.

Deocamdată nu se știe dacă este vorba despre un accident sau un act terorist. Sursa: digi24.ro

Momentul exploziei:

 

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments