Are cea mai mare familie din lume: 39 de soții, 94 de copii și 33 de nepoți, și vrea și mai mulți! Imagini unice cu cea mai numeroasă familie a lumii

Are cea mai mare familie din lume: 39 de soții, 94 de copii și 33 de nepoți, și vrea și mai mulți! Imagini unice cu cea mai numeroasă familie a lumii

- in INEDIT
1667
Comentariile sunt închise pentru Are cea mai mare familie din lume: 39 de soții, 94 de copii și 33 de nepoți, și vrea și mai mulți! Imagini unice cu cea mai numeroasă familie a lumii
familie

Într-o țară care are multe probleme din cauza populației mereu în creștere, ai crede că a avea doi copii ar fi mai mult decât suficient. Dar Ziona Chana, din India, nu este un om obișnuit – el este, cel mai probabil, capul celei mai mari familii din lume: are 39 de soții și 94 de copii!

Ziona este și capul unei secte creștine numită Chana, el trăiește într-o vilă cu 100 de camere, în Baktwang, India, alături de cele 39 de soții, 94 de copii și 33 de nepoți ai săi!

Secta pe care o conduce chiar el îi permite să aibă oricâte soții vrea. Nevestele sale locuiesc într-o încăpere comună în apropierea dormitorului său, în timp ce copiii lui locuiesc cu familiile lor în camere separate ale vilei sale uriașe!

Camera soțiilor:

dormitor

O zi tipică în vilă arată cam așa: soțiile merg să gătească, în timp ce fiicele sunt însărcinate cu curățenia și spălatul rufelor. Băieții, pe de altă parte, au sarcini precum hrănitul vitelor, și tot ce ține de fermă.

Dacă te întrebi cum de pot să se întrețină, fiind atât de numeroși, se pare că ei au de fapt propriile resurse, și acceptă donații doar dacă ele vin de la sine, dar nu le caută.

Pentru ca toată lumea să se sature este nevoie de: 30 de pui, 58 de kilograme de cartofi și 49 de kilograme de orez – la o singură masă…

Nepoții și copiii mai mici mănâncă împreună pe jos. Noaptea, Ziona se bucură de compania mai multor soții, după un program care să permită satisfacerea tuturor.

Ceea ce e și mai ciudat este că, deși are 39 de soții, caută mereu mai multe, potrivit lui: ,,Am atâția oameni la care țin și de care am grijă încât mă consider un om norocos”.

Dacă crezi că soțiile lui se urăsc una pe alta, te înșeli. Una dintre ele mărturisește că familia funcționează armonios, ca un întreg, fiindcă relațiile dintre membri ei sunt bazate pe ,,iubire reciprocă și respect”. Cine poate contrazice așa ceva?

Acum, iată o fotografie de familie, doar cu soțiile:

Vila este de fapt un bloc în toată regula… Sursa: descopera.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments