Un barbat din Galati si-a dat in judecata fosta amanta si ii cere o suma uriasa de bani. Ce nemulțumire are bărbatul

Un barbat din Galati si-a dat in judecata fosta amanta si ii cere o suma uriasa de bani. Ce nemulțumire are bărbatul

- in INEDIT
1222
Comentariile sunt închise pentru Un barbat din Galati si-a dat in judecata fosta amanta si ii cere o suma uriasa de bani. Ce nemulțumire are bărbatul
amanta

Un bărbat din Galați și-a dat în judecată fosta amantă pentru a-și recupera banii pe care i-a cheltuit cu ea pe parcursul relației.

Prin plângerea făcută la instanță, bărbatul îi cere fostei iubite 9.000 de lei şi 8.000 de euro, bani cheltuiți între 2012 și 2013 pe cadouri și excursii, despre care bărbatul spune că, de fapt, i-a dat cu titlu de împrumut, relatează adevărul.ro.

Cei doi s-au cunoscut în 2010 pe o reţea de socializare. Bărbatul s-a prezentat sub un alt nume, pentru că era căsătorit la acea vreme şi nu voia să afle soţia că are o aventură..

Timp de un an de zile, cât a durat relația cu femeia în cauză, el i-a trimis diverse sume de bani, iar la finalizarea aventurii, a decis să îi ceară toţi banii înapoi, pe motiv că i le-ar fi acordat doar ca împrumut.

Judecătoria Galaţi i-a respins cererea pe motiv că o persoană poate fi trasă la răspundere civilă delictuală dacă sunt îndeplinite cumulativ patru condiţii: prejudiciul, fapta ilicită, legătura dintre prejudiciu şi fapta ilicită, şi vinovăţia autorului faptei ilicite.

În acest caz, condiţiile nu au fost îndeplinite, arată judecătorii. ”O faptă este ilicită atunci când este contrară legilor imperative şi bunelor moravuri, având ca efect încălcarea sau atingerea drepturilor subiective sau cel puţin a drepturilor legitime ale altor persoane, interese care nu sunt potrivnice normelor juridice şi morale”, au precizat magistraţii de la Judecătoria Galaţi.

Nemulţumit de hotărârea primei instanţe, gălăţeanul a atacat-o la Tribunal, dar a obținut același rezultat.

Judecătorii de la această instanță au spus că nu poţi avea o relaţie sentimentală cu cineva, iar în momentul în care legătura i-a sfârşit, să îi ceri toţi banii înapoi. Sursa: stirileprotv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

 

loading...

Facebook Comments