Vodafone: Internet GRATUIT pentru toti, indiferent de Retea

Vodafone: Internet GRATUIT pentru toti, indiferent de Retea

- in INEDIT
1263
Comentariile sunt închise pentru Vodafone: Internet GRATUIT pentru toti, indiferent de Retea
vodafone-internet-gratuit-supernet-4.5g-retea

Astazi cei de la Vodafone au anuntat o campanie promotionala extrem de interesanta pentru Craciun, oferind internet gratuit pentru romani, indiferent de reteaua pe care o folosesc. Conform informatiilor de azi, cei de la Vodafone ofera pana la 30 GB de internet mobil gratuit pentru romanii care navigheaza de pe propriile telefoane mobile, chiar daca o fac din alte retele.

Vorbim aici despre faptul ca printr-o aplicatie speciala a celor de la Vodafone, traficul de internet facut de catre romani este monitorizat si in baza lui se acorda bonusuri de trafic in reteaua proprie. La fiecare 30 de zile operatorul acorda pana la 30 GB de trafic in propria retea pentru romani, indiferent in ce retea isi fac ei traficul de internet in momentul de fata.

Pentru a fi accesat, acest bonus de trafic trebuie folosita o cartela Vodafone de la bun inceput, numarul de telefon de pe ea trebuind introdus in aplicatia respectiva. Pe acel numar se va cumula traficul de internet gratuit, care poate fi mai apoi folosit cu respectiva cartela, deci persoanele care vor sa se foloseasca de beneficiu nu o pot face direct de pe cartelele altor operatori. Sursa: idevice.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments