Anca Țurcașiu împlinește astăzi 48 de ani, dar nu–i dai mai mult de 30! Iată secretul siluetei ei

Anca Țurcașiu împlinește astăzi 48 de ani, dar nu–i dai mai mult de 30! Iată secretul siluetei ei

- in LIFESTYLE
1439
Comentariile sunt închise pentru Anca Țurcașiu împlinește astăzi 48 de ani, dar nu–i dai mai mult de 30! Iată secretul siluetei ei
Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu împlinește astăzi 48 de ani, dar nu–i dai mai mult de 30! Artista pare că întinerește în loc să îmbătrânească și afișează aceeași siluetă ca în tinerețe.

Vedeta continuă să fie în lumina reflectoarelor și în curând va putea fi urmărită în musical-ul „Mamma Mia”, care va avea premiera pe 24 mai, la Sala Palatului. Anca a mărturisit că secretul frumuseții și siluetei sale se datorează faptului că a adoptat de foarte multă vreme o alimentaţie ovo-lacto-vegetariană. Artista declara că din frigiderul său nu lipsesc fructe, legume, carne de peşte, ouă și lapte degresat. Cu toate acestea, Anca recunoaște că nu-și refuză niciodată un pahar de vin roșu sec, de preferință Cabernet.

Mănâncă zilnic ardei iuți

Artista recunoaște că mai are încă un mic truc, când vine vorba de dietă. Ea mărturisește că în fiecare zi consumă ardei iuți. Și asta, pentru că aceștia au rolul de a accelera metabolismul, îmbunătățește digestia și reduce considerabil senzația de foame, potrivit site-ul Agenția de Presă Mondenă.

„Să arăți bine la o vârstă înaintată depinde mult de alimentație și sport. Am văzut oameni alergând asta-vară pe plajă, care la 60 de ani, arătau de ți se tăia respirația. Dacă vrei, se poate și fără operații estetice! Pentru oamenii care din anumite motive nu au posibilitatea de a merge la sala, exista Parcul Herastrău! Există multe aparate de facut gimnastică în multe dintre parucrile din București, unde poți petrece ore întregi făcând miscare. Totul e să vrei! Eu întotdeauna îmi găsesc timp pentru sport”, a declarat artista in urma cu ceva timp.

Solista este și o femeie fericită. Anul acesta, pe 6 iunie, sărbătorește și 20 de ani de căsnicie cu medicul stomatolog Cristian Georgescu. Cei doi s-au cunoscut în SUA, când Anca se afla într-un turneu și s-au căsătorit în 1998. Sursa: libertateapentrufemei.ro

ATENTIE! Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud și/sau nu inlocuiesc tratamentele medicale. Informatiile de pe site si materialele aferente au doar un caracter informativ si nu isi propun sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Aktualnews.ro, nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor Dvs. Vă asumați întreaga responsabilitate pentru modul în care alegeți să utilizați aceste informații.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments