Ce a urmat dupa ce fratele miresei a oprit nunta BRUSC si a iesit afara val-vârtej. Invitatii au ramas INMARMURITI

Ce a urmat dupa ce fratele miresei a oprit nunta BRUSC si a iesit afara val-vârtej. Invitatii au ramas INMARMURITI

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, LIFESTYLE, MONDEN
1531
Comentariile sunt închise pentru Ce a urmat dupa ce fratele miresei a oprit nunta BRUSC si a iesit afara val-vârtej. Invitatii au ramas INMARMURITI
mireasa in lacrimi

Nu de putine ori se poate intampla ca respectarea traditiilor de nunta sa te puna intr-o mare incurcatura. Pe cine sa alegi pentru a te duce la altar, intre tatal biologic si cel vitreg.

Prin situatia aceasta a trecut o tanara mireasa care a luat decizia de a isi onora tatal vitreg pentru a o duce la altar, cu toate ca printre invitati, undeva mai retras, se afla si tatal biologic.

Fara a sta pe ganduri, fratele miresei a oprit ceremonia, astfel ca toti invitatii au ramas socati, in special ca mirele ii era bun prieten.

In fata altarului, mireasa nu s-a putut abtine din a plange, fara a avea habar de adevaratele intentii ale fratelui ei.

Tanarul care intrerupsese nunta a iesit in graba din biserica, intorcandu-se la scurt timp cu tatal biologic al fetei, barbatul care avea tot dreptul pentru a isi conduce fiica la altar.

Invitatii au fost profund emotionati de gestul tanarului, fiind extraordinar cursul pe care nunta il luase in cele din urma. sursa: realitatea.net

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments