Îți mai aduci aminte de Tudor Petruț alias “Șerban din Liceenii”? Cum arată azi și cu ce se ocupă în America pentru a-și câștiga existența: “Trebuia să supraviețuiesc cumva”

Îți mai aduci aminte de Tudor Petruț alias “Șerban din Liceenii”? Cum arată azi și cu ce se ocupă în America pentru a-și câștiga existența: “Trebuia să supraviețuiesc cumva”

- in LIFESTYLE
1933
Comentariile sunt închise pentru Îți mai aduci aminte de Tudor Petruț alias “Șerban din Liceenii”? Cum arată azi și cu ce se ocupă în America pentru a-și câștiga existența: “Trebuia să supraviețuiesc cumva”
Tudor Petruț

Tudor Petruț este stabilit în America de foarte mulți ani, în Orange County, Los Angeles. Deși a apărut în reclame și are și o emisiune la TV, Tudor Petruț își câștigă existența peste Ocean ca profesor de matematică.

Despre jobul său a făcut Tudor Petruț declarații într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Tudor Petruț1

Mare noroc am avut că am reuşit să-mi dau examenele de licenţă! Da, sunt profesor de matematică la liceu. A fost o opţiune care a venit mai mult dintr-un instinct de conservare, trebuia să supravieţuiesc cumva şi, să ne înţelegem, în America dacă nu câştigi nişte bani suficienţi ca să ai o viaţă liniştită, nu e foarte bine şi, la momentul respectiv, când Hollywoodul părea foarte departe, a trebuit să fac ceva şi mi s-a părut o meserie foarte interesantă să lucrez cu copiii. E o experienţă de viaţă, în primul rând, a explicat Tudor Petruț.

Reclamele în care a apărut în America i-au adus notorietate și în rândul elevilor săi.

„Uneori mai am surpriza să mă duc în clasă şi cineva să vină la mine cu telefonul şi să mă întrebe: „Tu eşti aici, la televizor?“, „Da, eu sunt“”, a afirmat Tudor Petruț. Sursa: libertatea.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments