Lidia Fecioru a dezvăluit într-o emisiune recentă la Antena 3: Ţine asta într-un borcan în bucătărie şi te vei îmbogăţi

Lidia Fecioru a dezvăluit într-o emisiune recentă la Antena 3: Ţine asta într-un borcan în bucătărie şi te vei îmbogăţi

- in LIFESTYLE
1452
Comentariile sunt închise pentru Lidia Fecioru a dezvăluit într-o emisiune recentă la Antena 3: Ţine asta într-un borcan în bucătărie şi te vei îmbogăţi
Lidia FecioruSursa foto: Facebook/ Lidia Fecioru

Cunoscutul bioenergoterapeut Lidia Fecioru a dezvăluit într-o emisiune recentă la Antena 3 ce trebuie să faci dacă vrei să îți meargă bine și care este secretul ca să te îmbogățești.

Aceasta a spus că unul dintre lucrurile de care trebuie să ținem cont e că niciodată nu trebuie să lăsam acolo banii primiți ca rest când facem cumpărături.

Lidia Fecioru spune că aceștia trebuie strânși într-un borcan sau un alt recipient și păstrați, eventual, în bucătărie.

În cele din urmă bunăstarea își va face simțită prezența, spune cunoscutul bioenergoterapeut.

„Oamenii trebuie să știe că mărunțișul pe care îl iau ca rest de la magazin nu trebuie să-l arunce niciodată. Și e bine să nu-l cheltuie și să-l păstreze într-un borcănel acolo în bucătărie”, a spus Lidia Fecioru în emisiunea ”Adevăruri ascunse” de la Antena3.

Cu altă ocazie, Lidia fecioru a spus că mai bine lași un leu rest decât mărunțișul.

”Să iei măruntul de la magazin și să-l păstrezi într-un bol. Mai bine lasă un leu întreg decât mărunțiș”, a spus bioenergoterapeutul într-o altă emisiune.

În plus, ”niciodată din banii de rest să nu dai unui cerșetor, pentru că îți ia sporul”, a mai spus Lidia Fecioru. Sursa: landia.ro

loading...

Facebook Comments