Casa a fost abandonată timp de 70 de ani, dar când au deschis ușa pentru prima dată, au rămas șocați de ceea ce au descoperit inauntru! FOTO

Casa a fost abandonată timp de 70 de ani, dar când au deschis ușa pentru prima dată, au rămas șocați de ceea ce au descoperit inauntru! FOTO

- in MISTER
2257
Comentariile sunt închise pentru Casa a fost abandonată timp de 70 de ani, dar când au deschis ușa pentru prima dată, au rămas șocați de ceea ce au descoperit inauntru! FOTO
casa

Există un frumos apartament în Paris, care a fost abandonat în anul 1939. Dar 70 de ani mai târziu, un licitator a deschis pentru prima dată apartamentul după foarte mult timp, și a descoperit câteva bucăți de artă incredibile, care au fost evaluate la milioane de dolari.

În acest apartament frumos aranjat din Paris locuia o femeie numită Madame de Florian, care avea doar 23 de ani la vremea în care și-a abandonat căsuța din Paris, Franța. Se întâmpla la începutul celui de-al Doilea Război Mondial, și se credea că doamna de Florian a aflat că soldații germani se îndreptau către Paris.

În efortul de a nu păți ceva rău, și-a încuiat apartamentul și a fugit împreună cu alți oameni din Paris, spre țărmuri mai sigure. Zona Liberă a fost locul în care Madame de Florian a fugit, crezând că siguranța și securitatea o așteptau acolo.

Cu toate acestea, Madame de Florian nu a mai revenit niciodată în apartamentul ei. A continuat să plătească o chirie pentru tot restul vieții sale. Doamna Florian a murit la vârsta de 91 de ani, adică în anul 2010. Nu a trecut chiar atât de mult timp de atunci, nu-i așa?

Cu toate acestea, doar după moartea ei, rudele și moștenitorii săi au aflat despre apartamentul ei din Paris. Aceștia au angajat un adjudecător pe nume Oliver Choppin-Janvry, pentru a face un inventar al tuturor obiectelor notabile din apartamentul abandonat.

Oliver a rămas fără cuvinte în secunda în care a deschis ușa apartamentului doamnei de Florian, care a fost abandonat timp de mai bine de 70 de ani. Din fericire, un membru al echipei sale a fost prezent, pentru a fotografia apartamentul.

casa1

Casa doamnei de Florian era acoperită de praf și părea veche, dar în ciuda acestui fapt, nu a trecut mult timp până când Oliver a văzut câteva elemente de o importanță și o valoare impresionantă.

Zona în care se servea masa era înmagazinată cu vase și obiecte din sticlă. Lucrările de artă din apartament erau pregătite pentru a fi transportate.

Chiar și masa de vanitate a rămas perfect conservată, asta chiar din momentul în care doamna de Florian a decis să fugă din Paris. Pensulele de machiaj și sticlele de parfum erau încă acolo, împrăștiate pe masă.

casa

Micky Mouse și Porky Pig Pig au fost găsite în colțul camerei.

Cea mai interesantă piesă de artă a fost un portret al unei femei frumoase într-o rochie roz. După o examinare ulterioară, s-a descoperit că femeia din portret a fost Marthe de Florian, bunica doamnei Florian.

În timp ce, la primele priviri, artistul portretului uimitor nu era cunoscut, după inspecții și cercetări ulterioare, s-a ajuns la concluzia că pictura a fost făcută de Giovanni Boldini. Acesta a fost un pictor italian din perioada Belle Epoque.

Marthe de Florian era cunoscută foarte bine sub numele de actriță pariziană. Ea a trăit un stil de viață generos și a avut o viață amoroasă la fel de generoasă. Scrisori de dragoste au fost găsite în apartament, de la o serie de protagoniști celebri, printre care se numărau și scrisori de la unii prim-miniștri și președinți ai Franței.

După alte dovezi, cercetătorii au ajuns la concluzia că Marthe de Florian și pictorul Giovanni erau iubiți.

În 2010, portretul lui Mathe s-a vândut pentru 3,4 milioane de dolari, ceea ce a făcut ca acesta să fie cel mai valoros obiect dintre toate lucrările lui Giovanni. sursa: roadtrippers.com

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments