Abia acum s-a aflat! Marele actor a fost transportat de urgență la spital. Ce se intampla cu Alexandru Arșinel în aceste momente!

Abia acum s-a aflat! Marele actor a fost transportat de urgență la spital. Ce se intampla cu Alexandru Arșinel în aceste momente!

- in MONDEN
956
Comentariile sunt închise pentru Abia acum s-a aflat! Marele actor a fost transportat de urgență la spital. Ce se intampla cu Alexandru Arșinel în aceste momente!

Starea lui Alexandru Arsinel dupa ce a fost dus de urgenta la spital! Medicii spun ca actorul este intr-o stare delicata: “Am intrat in panica”.

Alexandru Arsinel a ajuns la 78 de ani si se numara printre cei mai indragiti actori de comedie din Romania, dar, din nefericire, de ceva timp se confrunta cu grave probleme de sanatate.

Actorul a fost nevoit sa cheme ambulanta, luni seara. Alexandru Arsinel sustine ca s-a speriat foarte tare, a intrat in panica si avea ameteli.

Medicii de pe ambulanta l-au preluat imediat, a fost stabilizat si dus la spital pentru investigatii suplimentare.

“Sunt momente, pusee, de la o anumita varsta si nu te simti prea bine. Am intrat in panica si am chemat ambulanta pentru ca aveam ameteli”, a declarta Alexandru Arsinel intr-o emisiune TV. Sursa: wowbiz.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments