Adela Popescu, pusă la punct de Babi Minune! Prezentatoarea TV l-a întrebat pe manelist cât a câștigat din cerșit! Răspunsul incredibil dat de artist!

Adela Popescu, pusă la punct de Babi Minune! Prezentatoarea TV l-a întrebat pe manelist cât a câștigat din cerșit! Răspunsul incredibil dat de artist!

- in MONDEN
1479
Comentariile sunt închise pentru Adela Popescu, pusă la punct de Babi Minune! Prezentatoarea TV l-a întrebat pe manelist cât a câștigat din cerșit! Răspunsul incredibil dat de artist!
babi-si-adela

Adela Popescu s-a consacrat ca actriță în telenovelele românești, încă de la vârsta adolescenței, la fel ca și manelistul Babi Minune.

Acum, Babi Minune este un manelist de succes. Adela Popescu a jucat și ea în mai multe producții difuzate pe postul de televiziune Acasă TV și, în postură de vedetă a postului, l-a avut ca invitat, acum mulți ani, pe Babi Minune, care apăruse și el în telenovela „Regina”. Babi Minune avea doar 12 ani și fusese adus în platou pentru a cânta o melodie ce apărea și în film.

Înainte de prestație, Adela Popescu l-a luat de după umeri pe Babi Minune și i-a spus: „Eu am auzit că ai trăit în șatră și că mergeai pe stradă și cerșeai. Ai strâns ceva?”. Foarte sigur pe el, copilul de atunci, i-a dat peste nas Adelei: „Am crescut într-o casă săracă, sărăpănată, dar îmi plăcea foarte mult. Și nu cerșeam, vindeam”. Sursa: wowbiz.ro

adela

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments