Azi are 49 de ani, e o mare actrita si cantareata. E greu de recunoscut, dar daca va uitati atent la gura, o sa va dati seama

Azi are 49 de ani, e o mare actrita si cantareata. E greu de recunoscut, dar daca va uitati atent la gura, o sa va dati seama

- in INEDIT, LIFESTYLE, MONDEN
1761
Comentariile sunt închise pentru Azi are 49 de ani, e o mare actrita si cantareata. E greu de recunoscut, dar daca va uitati atent la gura, o sa va dati seama
actrita

Pe Oana Sârbu o cunoaște toată lumea, iar atunci când îi rostești numele, inevitabil îți amintești de Dana, personajul principal din filmul „Liceenii”. Chiar dacă a debutat la o vârstă fragedă, puțini știu cum arăta actrița pe vremea când era doar un copil.

Foarte mulți au apreciat-o pentru rolul pe care l-a jucat în „Liceenii”, iar în acea perioadă, toate adolescente își doreau să semene cu ea. Oana Sârbu a reușit prin rolul din „Liceenii” să creeze o adevărată modă, tunsoarea ei devenind un etalon pentru adolescente.

Actriță și cântăreață, Oana Sârbu a jucat în mai multe filme de succes, dar a câștigat aprecierea publicului și datorită vocii sale, cea mai cunoscută melodie interpretată de ea fiind „Te Iubeam„.

Chiar dacă timpul a trecut, vedeta încă este într-o formă de zile mari, reușind ca la 49 de ani să arate impecabil. Cum școala este aproape să înceapă, Oana Sârbu este nostalgică și își amintește cu drag de perioada copilăriei, lucru pe care a vrut să-l arate și celor ce o urmăresc pe rețelele de socializare. Astfel, vedeta a postat o serie de fotografii din arhiva personală, care au surprins perfect perioada copilăriei.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arăta Oana Sârbu când era doar un copil. sursa: avantaje.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments