Cât au suferit părinţii Lidiei Buble din cauza relaţiei artistei cu Răzvan Simion! Au fost terorizaţi cu….

Cât au suferit părinţii Lidiei Buble din cauza relaţiei artistei cu Răzvan Simion! Au fost terorizaţi cu….

- in MONDEN
1591
Comentariile sunt închise pentru Cât au suferit părinţii Lidiei Buble din cauza relaţiei artistei cu Răzvan Simion! Au fost terorizaţi cu….
razvan si lidia

Lidia Buble şi Răzvan Simion au fost aspru judecaţi după ce s-a aflat că „matinalul” a divorţat de soţie şi are o relaţie cu artista. 

Acuzată că Lidia Buble i-a spart casa lui Răzvan Simion, părinţii cântăreţei au avut de pătimit din cauza modului în care era percepută fata lor de public. Viorel şi Rahela au fost „bombardaţi” cu scrisori, fotografii şi telefoane în care Lidia Buble era făcută cu ou şi cu oţet.

„Viaţa ca persoană publică este foarte expusă. Oamenii mereu vor judeca. Au fost foarte multe critici legate de relaţia mea cu Răzvan. Ai mei au foarte mare încredere în mine, însă. Ei ştiu ce au crescut acasă. Au început să-i deranjeze şi pe ei în momentul în care au început să-i sufoce cu tot felul de telefoane, scrisori şi poze. Atunci, da, nu le convenea. Pentru ei a fost greu pentru că sunt nişte oameni simpli, foarte credincioşi şi lor le place să stea aşa mai feriţi de viaţa asta de celebritate. De foarte multe ori s-a sunat acasă la mine. 

 Mami şi tati sunt nişte persoane foarte deschise şi au vorbit frumos, aşa că de fiecare dată nu au fost probleme, dar evident nu s-au simţit bine. Încercau să-i provoace şi de multe ori le vorbeau şi foarte urât despre bine ca om. Îţi dai seama că orice părinte este afectat când copilul lui este bombordat din toate părţile. Ziceau ceva de genul că «fata dumeavoastră a stricat casa, că şi-a băgat nasul unde nu-i fierbe oala», dar ai mei, mama, tata şi fraţii mei mă cunosc foarte bine încât ştiu că nu aş face niciodată vreun rău nimănui”, a mărturisit Lidia Bule, pentru adevarul.ro.

razvan si lidia

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments