Cât de frumoasă e! Iată cum arată acum fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes. Atrage toate privirile când iese pe stradă

Cât de frumoasă e! Iată cum arată acum fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes. Atrage toate privirile când iese pe stradă

- in MONDEN
944
Comentariile sunt închise pentru Cât de frumoasă e! Iată cum arată acum fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes. Atrage toate privirile când iese pe stradă

Așa mamă, așa fiică! Katie Holmes (38 de ani) a fost surprinsă împreună cu fiica ei, în timp ce urmăreau un meci de hockey, în  New York, unde cele două și-au făcut imediat simțită prezența.

tom cruise girl

Însă, cea care a reușit să atragă privirile tuturor atât cu frumusețea ei, cât și prin felul în care era îmbrăcată, a fost chiar micuța Suri. Într-o rochie roz,  și o fundă roz în cap, fiica lui Katie și a lui Tom Cruise, în vârstă de 11 ani, a avut o apariție demnă de o adevărată prințesă.

Micuța a moștenit și frumusețea,  și eleganța mamei ei, și seamănă perfect cu ea. Mai mult, cele două se pare că s-au distrat de minune împreună. Și-au făcut selfie-uri și au zâmbit non-stop cât au urmărit meciul.

tom cruise girl

Tatăl ei nu a mai venit să o vadă de patru ani

Cu toate acestea, potrivit revistei „Star”, Suri suferă foarte tare pentru că tatăl ei nu vrea să vină să o vadă. Ea și-a implorat mama să îl convingă pe Tom Cruise să vină să o viziteze, dar starul nu-și face deloc timp pentru ea. Actorul nu și-a mai văzut fiica de patru ani.  Suri și-a întrebat mama dacă a făcut ceva rău când era mică și din cauza asta Tom a abandonat-o. Kate încearcă să-i găsească scuze lui Tom și îi spune lui Suri că tatăl ei are un program aglomerat. Însă,  se pare că adevăratul motiv pentru care starul nu petrece timp cu fiica lui e din cauza bisericii scientologice.

Actrița americană a dezvăluit recent că formează un cuplu cu actorul, jamie Foxx, câștigător al unui premiu Oscar. Aceasta este prima ei relație de când s-a despărțit de Tom Cruise, în 2012, după șase ani de căsătorie.

tom cruise girl

Vezi mai multe foto pe libertateapentrufemei.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments