Ce făcea Iulia Vântur, în timp ce iubitul ei, starul indian Salman Khan, era băgat la închisoare

Ce făcea Iulia Vântur, în timp ce iubitul ei, starul indian Salman Khan, era băgat la închisoare

- in MONDEN
1393
Comentariile sunt închise pentru Ce făcea Iulia Vântur, în timp ce iubitul ei, starul indian Salman Khan, era băgat la închisoare
Iulia Vantur si Salman Khan

Vuieşte tot Bollywood-ul după ce starul indian Salma Khan (52 de ani) a fost ridicat de poliţia din India şi încătuşat. Actorul a fost condamnat la cinci ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de braconaj de o instanţă din India, ţara sa natală. Acesta ar fi omorât două antilope cu coarne spiralate, dintr-o specie rară, care este protejată de lege, la o partidă de vânătoare din 1998. Starul ar fi săvârşit fapta în timp ce turna un film în statul Rajasthan din vestul Indiei. Şi alţi colegi de-ai săi care au luat parte la vânătoare au fost acuzaţi de braconaj, dar au scăpat din lipsă de probe.

Numai actorul a fost pedepsit cu închisoarea. Deja acesta a fost închis şi nu scapă de cel puţin câteva zile de puşcărie. El are dreptul de a ataca decizia justiţiei la o instanţă superioară şi poate scăpa basma curată, aşa cum a făcut-o şi în trecut, când a mai avut probleme cu legea. Avocaţii au anunţat deja că vor depune recurs şi îl vor scoate din închisoare pe cauţiune.

Iulia Vântur filmează  în Abu Dhabi

Iuliei Vântur (37 de ani), iubita lui, nu-i cade prea bine această veste, fiindcă se află în aceste momente departe de Salman Khan. Joi, 5 aprilie, când indianul a fost dus la închisoare, românca se afla la Abu Dhabi.

„Şi anul acesta, am sărbătorit Paştele catolic în călătorie, aşa că nu am prins sărbătorile nici în India, nici în România. Mi-aş fi dorit să pot să mă bucur de pasca şi bucatele preparate de mama, însă nu s-a putut”, ne-a povestit, în exclusivitate, Iulia Vântur.

Fosta gazdă a emisiunilor „Ferma Vedetelor” şi „Dansez pentru tine”, de la Pro TV, a trebuit să meargă în capitala Emiratelor Arabe Unite, împreună cu un alt star mai tinerel, pe numele său Atif Aslam (35 de ani). Cei doi au turnat în Abu Dhabi un videoclip al unei piese compuse chiar de Salman Khan. Tot acolo au filmat şi un videoclip regizat de Remo D’souza, care le-a realizat o coregrafie specială. Potrivit Mumbai Mirror, Atif şi-a înregistrat piesa în Dubai, iar Iulia a făcut-o într-un studio profesionist din Mumbai.

„A fost sugestia lui Salman, iar Iulia l-a ascultat şi a făcut întocmai ca el. Echipa a căutat o voce feminină care să se potrivească cu proiectul acesta şi au ajuns până la urmă la concluzia că vocea Iuliei este perfectă”, a mai scris aceeaşi publicaţie. Tot aceeaşi sursă dezvăluie că Iulia a terminat deja treaba şi că se întoarce înapoi în Mumbai, să-i fie alături lui Salman Khan. Şi, cine ştie, poate îl scapă din nou de probleme.

Starul a fost acuzat şi de uciderea unui om

Unul dintre cele mai mari staruri de la Bollywood, Salman Khan are o avere de 230 de milioane de dolari şi a jucat în peste 100 de filme. Deşi este faimos, el a avut mari probleme cu legea. În afara acestui caz de braconaj din 1998, pentru care a mai fost condamnat şi apoi achitat, actorul a mai avut de tras şi în alte dosare. În decembrie 2015, Khan a fost achitat în urma unui accident din 2002. În acest caz el a fost acuzat că ar fi lovit mortal cu maşina un boschetar şi ar fi rănit alţi patru oameni după care ar fi fugit de la locul faptei. Actorul a susţinut că la volan se afla şoferul lui, însă poliţia spune că a fost el şi era şi sub influenţa alcoolului. Sursa: click.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments