Discretă din fire, Iulia Vântur a luat prin surprindere pe toată lumea. Și părinții ei radiază de fericire! Blonda a anunțat acum

Discretă din fire, Iulia Vântur a luat prin surprindere pe toată lumea. Și părinții ei radiază de fericire! Blonda a anunțat acum

- in MONDEN
1208
Comentariile sunt închise pentru Discretă din fire, Iulia Vântur a luat prin surprindere pe toată lumea. Și părinții ei radiază de fericire! Blonda a anunțat acum
iulia vantur

Iulia Vântur l-a lăsat pe Salman Khan, iubitul ei, în India, și s-a întors în tară de câteva săptămani.

De multă vreme, Iulia Vântur petrece tot mai mult timp în India, acolo unde și-a aniversat și ziua de naștere anul acesta.

Revenită de curând în România, vedeta profită de tot timpul pe care îl are la dispoziție pentru a petrece în compania celor mai dragi persoane din viața ei.

Iulia Vântur le-a făcut o surpriză părinților ei, împreună cu care a plecat într-o excursie la Londra.

Blonda radiază în compania celor doi, pe care nu i-a mai văzut de multă vreme.

„Ei m-au ținut de mână și mi-au oferit întreaga lume. Acum este rândul meu! #love #parents #grateful # #alwaysthere #together #happy #travel #london #bukinghampalace #”, a spus Iulia Vântur.

Fosta prezentatoare de televiziune a dat publicității o fotografie cu părinții ei, împreună cu care s-a fotografiat în fața Palatului Buckingham.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments