Medicii i-au dat o veste proastă! Ce se întâmplă cu Corina Chiriac. Se refugiază în credinţă, sperând într-o minune

Medicii i-au dat o veste proastă! Ce se întâmplă cu Corina Chiriac. Se refugiază în credinţă, sperând într-o minune

- in MONDEN
1464
Comentariile sunt închise pentru Medicii i-au dat o veste proastă! Ce se întâmplă cu Corina Chiriac. Se refugiază în credinţă, sperând într-o minune
corina chiriac

Deşi a ajuns la vârsta de 66 de ani, Corina Chiriac nu poate renunţa la domeniul care a consacrat-o, cântând în continuare la evenimente private. Însă, vestea primită de la medici a dat-o complet peste cap.

Doctorii au descoperit că aceasta are mai mulţi noduli pe corzile vocale, însă Corina continuă să amâne intervenţia chirurgicală pentru că se teme că-şi va pierde definitiv vocea dacă aceasta va eşua. Însă, până când operaţia va deveni inevitabilă. cântăreaţa se refugiază în credinţă, vizitând toate mănăstirile din zonele în care ajunge cu concertele.

Deşi au trecut deja câţiva ani de când a aflat că are aceşti noduli, Corina se încăpăţânează în continuare să fugă de bisturiu, spunându-le celor dragi că nu au de ce să îşi facă griji. Unul dintre lucrurile care au speriat-o teribil a fost eşecul operaţiei lui Dan Bittman, cel care s-a operat la Viena, în urmă cu câţiva ani, fix din aceeaşi cauză, însă a rămas fără voce, reuşind cu greu să şi-o recupereze abia după ce a urmat un tratament special în România. Sursa: cancan.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments