Monica Tatoiu critică DUR orașul Cluj-Napoca: ”A fost un şoc”. Ce a nemulțumit-o pe vedeta TV

Monica Tatoiu critică DUR orașul Cluj-Napoca: ”A fost un şoc”. Ce a nemulțumit-o pe vedeta TV

- in MONDEN
1265
Comentariile sunt închise pentru Monica Tatoiu critică DUR orașul Cluj-Napoca: ”A fost un şoc”. Ce a nemulțumit-o pe vedeta TV
monica tatoiu

Aflată într-o vizită la Cluj-Napoca, Monica Tatoiu a ținut să-și exprime părerea într-un mesaj pe Facebook referitor la ”contrastele care s-au accentuat”.

”La Timişoara în studenţie îmi umpleam buzunarele cu ele şi mergem să văd filme subversive la Casa Studenţilor. Despre Cluj nu ştiu ce să spun fără să deranjez. O casă de amanet şi ”outleturi” turceşti în centrul oraşului. Vitrinele arată sinistru. Restaurantele bune sunt pline de străini. O ceainărie şi o florărie ”posh”. Mai încolo un second hand numit ”Second Tex”. Gânguri murdare, nereconditionate. Tinerii nu văd detaliile astea.

Pe mine m-au întristat contrastele care s-au accentuat. Între lux ostentativ şi sărăcie. Dacă am deranjat vă rog să mă scuzaţi. A fost un şoc”, a scris Monica Tatoiu.

Unii internauți i-au dat dreptate, în timp ce alții au contestat afirmațiile, făcând comparație cu Bucureștiul.

”Dar cerşetorii şi spălătorii de parbrize din Bucureşti nu vă şochează? Clădirile ale căror tencuiala îţi cade în cap pe Calea Victoriei sau Piaţa Naţiunilor Unite, nu vă şochează? Bezna din Parcul Izvor nu vă şochează? Băncile din Parcul Cişmigiu pline de rahat de porumbei de nu poţi să te odihneşti deloc? Ţiganii din zona centrală care cer taxa de protecţie că ai parcat pe stradă sau trotuarul lor, nu vă şochează ? Când mai treceţi prin Cluj să mă contactaţi să vă aduc pe drumul cel bun printr-un tur cultural-turisitc şi horeca”, a comentat un internaut. Sursa: stirileprotv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments