NEAȘTEPTAT! CUM ARATĂ și cu ce se ocupă unul dintre BĂIEȚII lui CTP și ce PROBLEME i-a făcut celălalt

NEAȘTEPTAT! CUM ARATĂ și cu ce se ocupă unul dintre BĂIEȚII lui CTP și ce PROBLEME i-a făcut celălalt

- in MONDEN
993
Comentariile sunt închise pentru NEAȘTEPTAT! CUM ARATĂ și cu ce se ocupă unul dintre BĂIEȚII lui CTP și ce PROBLEME i-a făcut celălalt
ctp

Cristian Tudor Popescu este recunoscut pentru comentariile sale acide din spațiul public.

Însă, jurnalistul nu este la fel de sever și cu cei doi băieți ai săi, deși chiar el a lansat o afirmație care enevat o țară întreagă în urmă cu câteva luni, și anume, “oamenii fac copii când sunt nemulțumiți de viața lor”.

De exemplu, cel mic, Cristian a reușit să promoveze examenul de bacalaureat abia în 2014, cu doi ani mai târziu decât era programat.

Fiul cel mare, Tudor este mult mai responsabil, întrucât a știut să-și aleagă drumul pe care l-a dorit în viață. Pasionat de muzică, acesta și-a deschis propria firmă de producție audio-video. Deși este managerul companiei sale, tânărul își găsește timp și să cânte la tobe în două trupe “The Pixels” și “Penny Chillin”. Împreună cu aceștia a concertat în mai multe cluburi din țară, printre care și Colectiv. Sursa: b1.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments