NEWS ALERT. Motivul CUTREMURĂTOR pentru care Angela Similea s-a RETRAS din muzică. VEDETA are are mari probleme

NEWS ALERT. Motivul CUTREMURĂTOR pentru care Angela Similea s-a RETRAS din muzică. VEDETA are are mari probleme

- in DE ACTUALITATE, LIFESTYLE, MONDEN, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1298
Comentariile sunt închise pentru NEWS ALERT. Motivul CUTREMURĂTOR pentru care Angela Similea s-a RETRAS din muzică. VEDETA are are mari probleme
angela similea

Din cate se pare, Angela Similea nu o duce prea bine cu sanatatea. Conform unor surse bine informate, apropiate vedetei, inima acesteia a inceput sa dea semne de oboseala. Din acest motiv, intrata in panica, artista a mers la cardiolog. Vestile pe care aceasta le-a primit nu au fost deloc bune, scrie ziuanews.ro.

“Angela Similea are probleme cu inima. Chiar a fost la un medic specialist din Bucuresti”, ne-a declarat sursa noastra. Aceasta nu este singura veste trista despre Angela Similea. In ultima vreme, vedeta nu a dus-o minunat nici din punct de vedere material. Chinuita de datoriile catre banci, renumita cantareata a luat o decizie radicala. Artista a vandut conacul in care a locuit alaturi de fostul ei sot, regretatul Victor Surdu. Situat in satul Mataraua, comuna Belciugatele, imobilul a fost instrainat anul trecut.

“Da, Angela Similea si-a vandut casa! Noul proprietar este un om influent. Dansa a cedat locuinta la un pret sub cel pe care l-a cerut initial, prin agentia de imobiliare. Oricum, banii obtinuti din aceasta tranzactie au fost impartiti cu fiicele lui Victor Surdu. Visul ei era sa deschida o scoala de canto, insa sanatatea nu ii mai permite acest lucru”, ne-a marturisit sursa noastra.

Astfel, Angela Similea a renuntat la o adevarata comoara. Vila respectiva are patru nivele si 16 camere si se intinde pe 1.000 de metri patrati, suprafata utila. Este situata pe un teren de 6.500 de metri patrati, chiar pe marginea unui lac. Tot raul spre bine! Dupa aceasta afacere, vedeta “a ajuns cu datoriile pe zero”.

Angela Similea, pe numele din buletin Ioana Angela Similea, s-a nascut pe 9 iulie 1946, in 1 Decembrie, judetul Ilfov. Ea este o cantareata romana de muzica usoara, de mare succes in anii ’70 – ’80 ai secolului al XX-lea. Ea a fost casatorita pana in 2011 cu fostul politician Victor Surdu si are un copil, pe Sorin Hilgen.

sursa: evz.ro

loading...

Facebook Comments