Oana Roman a făcut declarații dure despre înmormântarea Ionelei Prodan: “M-a întristat faptul că prea puțini colegi…”

Oana Roman a făcut declarații dure despre înmormântarea Ionelei Prodan: “M-a întristat faptul că prea puțini colegi…”

- in MONDEN
1180
Comentariile sunt închise pentru Oana Roman a făcut declarații dure despre înmormântarea Ionelei Prodan: “M-a întristat faptul că prea puțini colegi…”
Oana RomanFoto Instagram

Oana Roman a explicat că Anamaria a avut grijă ca niciun detaliu să nu fie pus la punct, iar ea a apreciat că în momentul în care sicriul a fost dus în capelă era acoperit cu un steag al României.

M-a întristat faptul că prea puțini colegi de-ai Ionelei Prodan, artiști, au fost alături de ea. Chiar și preotul a spus la un moment dat că s-ar fi așteptat să fie mai multă lume la înmormântare. I-am spus Anei că acum e adrenalina, e normal, dar cel mai greu va fi peste câteva zile când vor realiza realmente că ea nu mai e, că nu mai au cum să-i dea telefon, că nu le mai răspunde la telefon, că sună la ușă și ea nu mai este acolo. Pe măsură ce timpul trece, la început, e din ce în ce mai greu“, a mărturisit Oana Roman în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Deși Oana a vorbit despre această tragedie, ea are și motive de bucurie, deoarece mama ei împlinește astăzi 78 de ani, iar pe această cale, ea i-a transmis un mesaj foarte emoționant:

Îi urez La Mulți Ani mamei mele. împlinește 78 de ani. E la fel de tânără și frumoasă pentru mine, ca și când ar avea 40 sau 50 de ani…” continuarea pe click.ro

Distribuie daca ti-a placut sau daca consideri ca e interesant – util, acest articol! 

loading...

Facebook Comments