Radu Banciu despre moartea Stelei Popescu: „Nu aducem un serviciu lumii în care trăim, pupându-i în c** pe toți cei care nu merită”. Continuarea e halucinanta | VIDEO

Radu Banciu despre moartea Stelei Popescu: „Nu aducem un serviciu lumii în care trăim, pupându-i în c** pe toți cei care nu merită”. Continuarea e halucinanta | VIDEO

- in MONDEN
1523
Comentariile sunt închise pentru Radu Banciu despre moartea Stelei Popescu: „Nu aducem un serviciu lumii în care trăim, pupându-i în c** pe toți cei care nu merită”. Continuarea e halucinanta | VIDEO
radu banciu despre stela popescu

În seara zilei în care Stela Popescu, marea doamnă a teatrului românesc, a fost găsită fără suflare la domiciliul acesteia, Radu Banciu a avut o ieșire incredibilă la adresa fostei actrițe.

În stilul caracteristic, Banciu a spus că „intelectualii o vor uita ușor” și că „lumea de rând se va obișnui mai greu cu o asemenea dispariție”. „Nu aducem un serviciu lumii în care trăim, pupându-i în c** pe toți cei care nu merită”, a fost reacția necontrolată a ziaristului.

„Stela Popescu a fost bine lansată pe orbită de acest Mișu Maximilian, căruia, până la urmă, Stela i-a făcut viața un calvar, ca s-o spunem franc. Am și eu cunoscuți în lumea asta, care mi-au povestit atâtea lucruri. Dar el a ținut la ea, Stela era o femeie frumoasă.

Nici noi n-am făcut mare tâmbălău la trecerea în neființă a Olgăi Tudorache, deoarece ea, chiar dacă a fost o actriță emblematică, o icoană practic a cinematografiei și teatrului românesc, ea nu interfera chiar atât de puternic cu oamenii.

Au fost actori imenși care s-au dus și pe care puțină lume i-a petrecut la nivelul care vedem că se întâmplă cu Stela Popescu.

Nu contează valoarea actorului la români. Românul nu are conștiința asta artistică, la el nu-i dezvoltat sentimentul ăsta și pentru noi nu marii actori sunt cei care vor fi mai plânși și respectați după moarte, ci cei care au fost mai accesibili, mai la îndemână, mai populari, pe care lumea i-a înțeles. Pe Stela Popescu o înțelegeai mai ușor.

Genul ăsta de umor nu m-a dat peste cap niciodată. De altfel, intelectualii o vor uita ușor. Lumea de rând, obișnuită cu spectacolele astea de mucava, sigur că se va consola mai greu cu o asemenea dispariție.

Nu aducem un serviciu lumii în care trăim pupându-i în c** pe toți cei care nu merită. Nu trebuie să fii niciodată mai slugarnic decât e cazul. Dacă ai o idee trebuie s-o spui, dacă ai o părere trebuie s-o spui! Nu toți actorii sunt mari, nu toți actorii care sunt longevivi sunt excepționali”, a afirmat Radu Banciu. Sursa: b1.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments