S-a aflat adevaratul motiv pentru care Nicolae Guta vrea sa divorteze de Cristina! Cum l-a umilit sotia lui

S-a aflat adevaratul motiv pentru care Nicolae Guta vrea sa divorteze de Cristina! Cum l-a umilit sotia lui

- in MONDEN
1729
Comentariile sunt închise pentru S-a aflat adevaratul motiv pentru care Nicolae Guta vrea sa divorteze de Cristina! Cum l-a umilit sotia lui
guta-si-cristina

Nicolae Guta vrea sa divorteze de Cristina si se pare ca nu mai exista cale de impacare. Sotia lui l-a facut sa sufere, iar el nu o poate ierta.

Prietenii lui Nicolae Guta au dezvaluit care este motivul din cauza caruia manelistul nu vrea sa ii mai acorde o sansa Cristinei.

”Au stat, înainte de Crăciun să vorbească. Şi au pus pe hârtie ce îşi reproşează unul altuia. Şi Guţă nu a mai putut să treacă pentru un lucru: că ea l-ar fi înşelat. Cel puţin o dată, dacă nu de mai multe ori. Şi, cum Guţă vorbise deja cu un avocat, cum avea, de fapt, lucrurile pregătite, a dat-o afară din casa lui de la Petroşani, a trimis-o la Bucureşti”, a spus un apropiat de-al manelistului.

”Toţi cei din jurul lui i-au spus că ea îl va duce şi la sapă de lemn şi că îi va distruge viaţa şi singurul lucru care contează pentru el: familia. Toţi erau deranjaţi că ea nu îl lăsa să îşi vadă copiii sau rudele, aşa că, atunci când a fost cazul, toţi au făcut-o praf pe Cristina. Şi când au auzit că l-a şi înşelat, a ieşit un scandal de zile mari”, a adaugat sursa citata. Sursa: wowbiz.ro

nicolae-guta-1

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments