Victor Slav, strigăt disperat de ajutor! Se strâng deja bani pentru tratament: ,,A aflat că are cancer”. Ce se întâmplă în aceste momente în spital

Victor Slav, strigăt disperat de ajutor! Se strâng deja bani pentru tratament: ,,A aflat că are cancer”. Ce se întâmplă în aceste momente în spital

- in MONDEN
1277
Comentariile sunt închise pentru Victor Slav, strigăt disperat de ajutor! Se strâng deja bani pentru tratament: ,,A aflat că are cancer”. Ce se întâmplă în aceste momente în spital
victor slav

Victor Slav este mult mai sensibil decât era înainte, iar asta se datorează mai ales faptului că a devenit tată. Așa se face că, ieri, imediat ce a aflat o poveste cutremutăroare, a fost atât de afectat încât a reacționat public.

Este vorba despre o tânără mamă pe nume Cristina Manea. Ea se luptă cu o boală mortală, cancerul, dar familia și prietenii nu i-au spus încă cât de gravă este situația. Pentru a oferi Cristinei o șansă la viață, cei din jurul ei încearcă să strângă suma de 70.000 de euro, bani care vor fi folosiți pentru tratamente.

Cristina Manea are doar 23 de ani, este din Pitești, și a devenit pentru prima dată mămică în urmă cu trei luni. Tragedia a lovit-o la câteva ore după ce și-a cunoscut fetița: imediat după naștere a fost diagnosticată cu cancer.
În prezent Cristina se află într-un salon dintr-un spital din București, dar nici nu știe cât de crunt e diagnosticul care i-a fost pus! Rudele și familia vor să o protejeze cât de mult se va putea, așa că aleg să nu îi spună. Asta deși semnele se văd deja, fata se întreabă de ce a început să-i cadă atât de mult părul, sau de ce de două luni și jumătate nu mai are forță nici măcar pentru a-și ține fetița în brațe.

Victor Slav a fost impresionat de povestea Cristinei, care are o fetiță la fel ca el, așa că a postat un apel pe Facebook, în dreptul postării, el a scris: ,,Oricât e bine-venit!”

Toţi cei care vor să o ajute pe Cristina să urmeze tratamentul de care depinde viaţa ei sunt rugaţi să doneze, orice sumă de bani, în euro sau în lei, în conturile:

CONT LEI: RO80RZBR0000060018026985 deschis la Raiffeisen Bank Piteşti/ titular: Manea Mariana

CONT EURO: RO79RZBR0000060019757580 deschis la Raiffeisen Bank Piteşti/ titular: Manea Mariana
Sursa: cancan.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments