News Alert! Incident aviatic pe Aeroportul din Timisoara. Un avion a pierdut un motor înainte de decolare și a ieșit de pe pista!

News Alert! Incident aviatic pe Aeroportul din Timisoara. Un avion a pierdut un motor înainte de decolare și a ieșit de pe pista!

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1098
Comentariile sunt închise pentru News Alert! Incident aviatic pe Aeroportul din Timisoara. Un avion a pierdut un motor înainte de decolare și a ieșit de pe pista!

Incident pe Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara. Un avion cargo care se pregatea de decolare a suferit o problema tehnica in urma careia a ieșit în decor, pe iarba de langa pista. Aeronava de transport marfa avea ca destinatie Budapesta, informează presa locală

Pe cand urma sa isi ia zborul catre capitala Ungariei, in timp ce rula pe pista de la Timisoara, unul dintre motoarele avionului s-ar fi oprit si acest lucru produs un dezechilibru, care a impins avionul în decor, pe spatiul verde, cativa metri.

Din fericire, nimeni nu a patit nimic, in urma acestui incident, iar aeronava a fost tractata inapoi pe pista si, in cele din urma parcata pe platforma.

O echipa tehnica urmeaza sa inspecteze avionul pentru a stabili cu precizie in ce consta defectiunea.

Sursa: observator.tv

loading...

Facebook Comments