Soția lui Marcel Toader a câștigat războiul cu rivala! Maria Constantin îi ia Emiliei pâinea de la gură

Soția lui Marcel Toader a câștigat războiul cu rivala! Maria Constantin îi ia Emiliei pâinea de la gură

- in NEWS
1740
Comentariile sunt închise pentru Soția lui Marcel Toader a câștigat războiul cu rivala! Maria Constantin îi ia Emiliei pâinea de la gură
vedete-maria

Alexandru Curuia, care s-a căsătorit pe data de 2 septembrie, este foc şi pară pe Emilia Dorobanţu, şi nimic nu pare să îi mai împace. 

Ca să se revanşeze, cumva, pentru absenţa de la petrecerea unde o aşteaptau peste 400 de nuntaşi, Emilia Dorobanţu i-a promis reclamantului că îi va cânta gratis la botezul copilului său, însă vestea nu l-a îmbunat pe Alexandru.

După ce acesta şi-a vărsat of-ul în Click!, Emilia a declarat, într-o emisiune tv, că n-a mai ajuns la nunta familiei Curuia pentru că soţul acesteia, Cătălin Tutilescu, a lovit cu maşina un câine în timp ce veneau spre nuntă. Explicaţia ei a inflamat însă şi mai mult situaţia: ”Sincer, în ultima discuţie pe care am avut-o cu ea i-am cerut să mintă frumos şi ceva credibil, dar a făcut exact invers.

Emilia Dorobanţu
Emilia Dorobanţu

În seara în care m-a sunat ca să-şi ceară scuze că nu a putut ajunge la eveniment, am fost contactat şi de soţul ei, care mi-a zis că a avut o problemă gravă cu paparazzi, că se ţin scai de Emilia şi că ea a făcut un atac de panică, urmat de o perfuzie. O altă minciună, bineînţeles!”, ne-a declarat Curuia Alexandru. Acesta s-a şi gândit cum să se răzbune pe solista care nu şi-a respectat angajamentul: ”Cât despre botezul copilului meu la care ea a promis că o să vină să cânte gratis, eu am să le invit pe Olguţa Berbec şi pe Maria Constantin”, a mai spus Alexandru Curuia.

Emilia Dorobanţu este căsătorită cu Cătălin Tutilescu, fiul fostului consilier al lui Traian Băsescu, Marian Tutilescu. Acesta s-a iubit, surpriză, atât cu Olguţa Berbec,  cât şi cu Maria Constantin, mai exact cu cele două soliste care vor cânta la botezul familiei Curuia.

Maria Constantin îi ia Emiliei pâinea de la gură

Maria Constantin (30 ani) își va freca mâinele de bucurie când va afla că va cânta în locul Emiliei Dorobanțu, la botez. Asta cu atât mai mult cu cât Marcel Toader (54 de ani) a declarat, de curând, că Maria îl înșală cu soțul Emiliei, Cătălin Tutilescu. Marcel Toader  și Maria Constantin vor divorța mâine, după un mariaj de numai doi ani. Fostul rugbist a dezvăluit la tv că Maria nu este deloc ușă de biserică și că ar fi avut aventuri, pe capota mașinii, atât cu Augustin Viziru, fostul lor coleg de la ”Ferma Vedetelor”, cât și cu Cătălin Tutilescu. Maria și Marcel s-au despărțit pe 1 august. Solista a părăsit căminul conjugal și, în ciuda insistențelor acestuia de a o readuce acasă, ea este de neclintit.

sursa: click.ro

loading...

Facebook Comments