Planul pregatit in MARE SECRET si care poate da LOVITURA DE GRATIE pentru Liviu Dragnea. ” Vor iesi la iveala lucruri INGROZITOARE! “

Planul pregatit in MARE SECRET si care poate da LOVITURA DE GRATIE pentru Liviu Dragnea. ” Vor iesi la iveala lucruri INGROZITOARE! “

- in DE ACTUALITATE, POLITICA
1677
Comentariile sunt închise pentru Planul pregatit in MARE SECRET si care poate da LOVITURA DE GRATIE pentru Liviu Dragnea. ” Vor iesi la iveala lucruri INGROZITOARE! “
Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir (S), si Claudiu Manda (S), presedintele Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, sustin o declaratie de presa, marti, 19 septembrie 2017, la Palatul Parlamentului din Bucuresti. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTOANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Dragnea, despre dezvăluirile ex-SRI-istul Dragomir: „Vor ieşi la iveală lucruri îngrozitoare” Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în contextul afirmaţiilor făcute în spaţiul public de către fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, că în perioada următoare “vor ieşi la iveală lucruri îngrozitoare”, subliniind faptul că în prezent se duce “o luptă între abuz şi democraţie, între Constituţie şi bunul plac, între regulile democraţiei si un grup ocult din conducerea unor instituţii care vor să stea cu dinţii în gâtul democraţiei”.

“Dacă ceea ce spunea domnul Dragomir e adevărat, e mai mult decât grav. E greu să găseşti un cuvânt. Aşteptăm să vedem ce iese de la audierile din comisia de control SRI (….) Există o temere că se clatină un stat paralel, o structură formată din nişte oameni care conduc nişte instituţii şi sunt prin diverse structuri de presă, care folosesc nişte metode şi au nişte acţiuni foarte aproape de un sistem de poliţie politică (…) Aţi observat, de ceva timp, mai timid, sunt oameni care au început să vorbească, să prindă curaj. Încet, încet sunt din ce în ce mai mulţi oameni care renunţă la frică, la teamă şi încep să vorbească pentru că au început să aibă speranţă că, într-adevăr, s-ar putea în România ca, în acest mandat, lucrurile să revină în cadrul constituţional, ceea ce acum nu e cazul”, a spus Liviu Dragnea, în cadrul unui interviu la DCNews.

În viziunea liderului PSD, “abuzul a ajuns regulă, anormalul a ajuns normal” în România.

„Cum spunea domnul Năstase, nu o să uit niciodată, ‘s-a instalat aşa o stare de banalitate a răului’. Vorbim de abuzuri ca şi cum ar fi normal să facă parte din vieţile noastre”, a adăugat liderul PSD.

În acest context, Dragnea a dat de înţeles că urmează să iasă “la iveală lucruri îngrozitoare”.

“Ascultăm înregistrări, vedem stenograme, declaraţii ale mai multor oameni. Rezistenţa este uriaşă. De ce? Pentru că în momentul în care putregaiul ăsta se va face praf, vor ieşi la iveală lucruri îngrozitoare (…) Cei care au conceput aceste acţiuni sunt îngroziţi de posibilitatea că ar putea să dea explicaţii. Din acest motiv rezistenţa e atât de mare şi nu mai ţin cont de nimic şi merg din abuz în abuz, presiuni, ameninţări, şantaj doar, doar reuşesc să păstreze, în continuare, cât or mai putea din această parte a acestui regim (…) În istorie toate regimurile care au construite pe teroare pe frică, în final au cedat”, a adăugat liderul PSD.

Dragnea susţine că “această parte ocultă a sistemului a schimbat profund mentalitatea oamenilor”.

“În România se vorbeşte din ce în ce mai puţin liber. Groaza de a vorbi la telefon e generalizată. Ce vorbeam mai devreme, banalizarea răului (….) Există o luptă acum între abuz şi democraţie, între Constituţie şi bunul plac, între regulile democraţiei şi un grup ocult din conducerea unor instituţii care vor să stea cu dinţii în gâtul democraţiei”, a adăugat liderul PSD.

Cine este Daniel Dragomir

Daniel Dragomir este un personaj controversat fiind implicat într-un dosar de corupţie şi în cel privind „monitorizarea” lui Kovesi, cunoscut sub numele de „Black Cube”. În ambele a fost arestat preventiv, iar în primul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare.

 

sursa: gandul.info

loading...

Facebook Comments