SCANDAL între prezentatorii Antenei 3! Mircea Badea își FACE PRAF o colegă de platou: „O fi greu…”

SCANDAL între prezentatorii Antenei 3! Mircea Badea își FACE PRAF o colegă de platou: „O fi greu…”

- in POLITICA
1729
Comentariile sunt închise pentru SCANDAL între prezentatorii Antenei 3! Mircea Badea își FACE PRAF o colegă de platou: „O fi greu…”
mircea-badea1

Dana Greu a prezentat în direct o listă cu topul companiilor care au cele mai mare datorii către stat. Din listă lipsesc multinaționalele și sunt prezente pe primele poziții companiile de stat. 

În timpul emisiunii, Dana Grecu era asaltată pe Facebook de mesajele colegului său de televiziune, Mircea Badea.

“Mesaj pentru Dana Grecu si cei care ne arata ca multinationalele nu au datorii la statul roman: Multinationalele externalizeaza profitul, deci ce cacat de datorii sa aiba si la ce?!?!?!? Ele nu declara profit in Romania! Asta e problema. Nu ca nu-si platesc datoriile pe care nu le recunosc! O fi greu?!”, scrie Badea pe Facebook.

Mircea Badea a reacționat, după ce Dana Grecu și sociologul Marius Pieleanu au descoperit în direct că nicio multinaționala nu se află în Top 500 companii cu datorii la stat.

Astfel, prezentatorea a criticat discursul PSD împotriva companiilor străine care au afaceri în România. Sursa: evz.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments