Nu va lăsați copilul să stea în această poziție! Dacă îl vedeți, opriți-l imediat!

Nu va lăsați copilul să stea în această poziție! Dacă îl vedeți, opriți-l imediat!

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, INEDIT, LIFESTYLE, MISTER, SANATATE, SOCIAL, SPORT, UTILE
1666
Comentariile sunt închise pentru Nu va lăsați copilul să stea în această poziție! Dacă îl vedeți, opriți-l imediat!
copilul

Nu va lăsați copilul să stea în această poziție! Dacă îl vedeți, opriți-l imediat! Copiii de multe ori preferă să stea așezați în formă de litera W, și în această poziție ei pot petrece ore în șir în timp ce se joacă.

Cu toate acestea, nu toți părinții sunt conștienți de faptul că această poziție cauzează probleme de sănătate copiilor. Acest lucru poate duce la probleme ce țin de rotația șoldurilor și crearea predispoziției pentru dezvoltarea unor probleme ortopedice grave!

Mai mult decât atât, această poziție de asemenea, duce la atrofierea mușchilor, precum și dezvoltarea incorectă a oaselor. De fapt, orice ortoped profesionist vă va avertiza să nu permiteți copiilor voștri să stea așa.

În această poziție, efectul gravitației depășește centrul de greutate al corpului, astfel încât mușchii trunchiului nu pot menține echilibrul corpului în mod normal.

Cel mai simplu mod de a preveni orice complicații este să faceți tot posibilul ca această poziție să nu devină un obicei. Prin urmare, nu permiteți copiilor să stea în această poziție, dar încercați să-i motivați să stea în poziții corecte.

sursa: all4romania.eu.

loading...

Facebook Comments