Tratamentele naturale ale Lidiei Fecioru ce funcționează cu eficacitate maximă!

Tratamentele naturale ale Lidiei Fecioru ce funcționează cu eficacitate maximă!

- in SANATATE
2487
Comentariile sunt închise pentru Tratamentele naturale ale Lidiei Fecioru ce funcționează cu eficacitate maximă!
tratamente-lidia-fecioru-bioenergoterapeut

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru nu contenește să ne uimească cu celebrele sale remedii 100% naturale pentru vindecarea multor afecțiuni.

Iată câteva dintre acestea, cu eficacitate maximă!

Gogonele verzi împotriva varicelor

Suferiți de varice? Tăiați în două o gogonea verde și aplicați-o pe zonele unde sunt varice mici, format ca o pânză de păianjen. Păstrați aproximativ 3 minute. Repetați tratamentul de două ori pe zi, timp de zece zile. După ce aruncați gogoneaua, ungeți obligatoriu locul cu cremă.

Brusture împotriva diabetului

Potrivit Lidiei Fecioru, rețeta pentru diabet este următoarea: luați un termos de un litru și puneți apă fierbinte, apoi adăugați 10 grame rădăcină de brusture tăiată foarte mărunt.

Lăsați la macerat 10 ore. Ulterior, strecurați bine și puneți produsul la rece. Consumați acest leac o lună.

Ceapa la cuptor curăță vasele de sânge

Persoanele care au nevoie să-și regleze zahărul din sânge sau cele care trebuie să-și curețe vasele de sânge pot consuma cu încredere ceapă la cuptor. Se taie o ceapă, nu se pune sare deloc, doar puțin ulei și se introduce în cuptor.

Este indicat să mâncați zilnic cât puteți, nu sunt restricții. Tratamentul este bun și pentru cei care suferă de boli ale ficatului. În cazul furunculozei, puneți pe locul afectat compresă cu ceapă coaptă și mărunțită. Sursa: secretele.com

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments