Avea doar 17 ani si a vrut sa faca BUNGEE-JUMPING. Instructorul s-a uitat fix la ea si i-a zis: “No jump”, insa fata a inteles altceva. Ce a urmat este de-a dreptul INFIORATOR

Avea doar 17 ani si a vrut sa faca BUNGEE-JUMPING. Instructorul s-a uitat fix la ea si i-a zis: “No jump”, insa fata a inteles altceva. Ce a urmat este de-a dreptul INFIORATOR

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, NEWS, SOCANT, SOCIAL, SPORT
1647
Comentariile sunt închise pentru Avea doar 17 ani si a vrut sa faca BUNGEE-JUMPING. Instructorul s-a uitat fix la ea si i-a zis: “No jump”, insa fata a inteles altceva. Ce a urmat este de-a dreptul INFIORATOR
bungee jumping

O adolescentă olandeză a murit într-un accident de bungee jumping, după ce s-a aruncat în gol de pe un pod, fără să fie susținută de corzi. Tânăra a înțeles greșit ce îi spunea instructorul ei, care “vorbea foarte prost limba engleză”, după cum se arată în dosarul deschis de polițiști.

Vera Mol, în vârstă de 17 ani, a înțeles greșit când instructorul i-a spus “no jump” (nu sări) și a crezut că acesta i-a spus “now jump” (acum sari) și s-a aruncat în gol. Accidentul a avut loc în 2015, însă abia acum, instructorul este pus sub acuzare pentru moartea adolescentei, scrie digi24.ro.

Accidentul a avut loc în Spania, în regiunea Cantabria. Tânăra era legată cu hamurile, însă acestea nu erau fixate de nimic altceva, iar fata a căzut în gol zeci de metri.

Pe lângă acuzațiile că nu s-a exprimat suficient de clar pentru a se face înțeles de adolescentă, instructorul spaniol este acuzat și că nu i-a cerut tinerei niciun act de identificare și i-a permis să facă bungee jumping, deși aceasta nu avea 18 ani, așa cum cere legea.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments