A găsit o casă funerară părăsită. A intrat cu lanterna, erau multe sicrie. A deschis unul, ŞOC! A fugit

A găsit o casă funerară părăsită. A intrat cu lanterna, erau multe sicrie. A deschis unul, ŞOC! A fugit

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, MISTER, SOCANT, SOCIAL
2137
Comentariile sunt închise pentru A găsit o casă funerară părăsită. A intrat cu lanterna, erau multe sicrie. A deschis unul, ŞOC! A fugit
casă funerară

Un american din Bessemer, Alabama, observase de mai mulţi ani o casă funerară, părăsită. A tot sperat că autorităţile vor face ceva cu acea clădire, dar lucrurile nu s-au schimbat.

Într-un final, a decis să intre acolo pe cont propriu, practic prin efracţie. Luase şi o lanteră cu el. Înăuntru, a dat peste scene rupte, parcă, din filmele de groază. Pereţi dărâmaţi, uşi rupte şi multe, multe sicrie.

Ceea ce nu era ciudat, având în vedere că vorbim despre o casă funerară. Într-o cameră obscură, a observat un coşciug suspendat la nivelul tavanului. A dat sicriu jos, l-a deschis şi… ŞOC!

Un schelet uitat era acolo. Probabil că cei care conduseseră afacerea înainte de a dat faliment au lăsat rămăşiţele umane acolo. Bărbatil care a intrat în casa funerară a fugit, a alertat autorităţile, iar acum a fost demarată o anchetă. sursa: realitatea.net

Iata cateva imagini cu ce a găsit omul în sicriu:

casa funerara

casa funerara2

casa funerara2

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments