Mama și-a dus copilul la grădiniță, dar când s-a întors, l-a luat acasă mort. Murise brusc, nimeni nu știa ce s-a întâmplat. Abia după autopsie medicii și-au dat seama ce pățise copilul

Mama și-a dus copilul la grădiniță, dar când s-a întors, l-a luat acasă mort. Murise brusc, nimeni nu știa ce s-a întâmplat. Abia după autopsie medicii și-au dat seama ce pățise copilul

- in SOCANT
1592
Comentariile sunt închise pentru Mama și-a dus copilul la grădiniță, dar când s-a întors, l-a luat acasă mort. Murise brusc, nimeni nu știa ce s-a întâmplat. Abia după autopsie medicii și-au dat seama ce pățise copilul
bebe

Shepard Dodd, în vârstă de 11 săptămâni, a murit recent în urma unei tragedii înfiorătoare.

Părinții l-au dus la creșă, dar când se vor întoarce îl vor găsi mort dintr-un motiv pe care aproape toți părinții îl ignoră. Shepard a murit după ce a fost pus la creșă în scaunul pentru copii pe care părinții îl foloseau pentru a-l transporta pe copil în siguranță în mașină. A fost o moarte bruscă, iar la acea vreme nimeni nu și-a dat seama ce o provocase. Abia după autopsia copilului, medicii au dezvăluit cauza. Acum părinții îndoliați își exprimă îngrijorarea și vor să se asigure că această tragedie nu se va mai întâmpla și altcuiva.

O îngrijitoare a pus copilul în scaunul pentru copii, care este de obicei folosit pentru transportarea copiilor în mașină. Copilul era răcit și nu putea respira foarte bine, așa că îngrijitoare a crezut că ar fi mult mai bine să-l lase pe copil să doarmă într-o poziție care să-i permită să stea cu partea superioară a corpului, dreaptă.

Fiindcă nu se aflau într-un vehicul în mișcare, educatoarea nu i-a pus toate centurile de siguranță și nu a legat scaunul pentru copii de un alt scaun, tocmai de aceea capul copilului i-a căzut în piept în timp ce dormea, asta pentru că cel mic avea doar 11 săptămâni și nu își putea susține capul singur, fiindcă mușchii gâtului nu îi erau suficient de bine dezvoltați pentru a-și ridica capul înapoi.

Tocmai de aceea căile respiratorii ale micuțului s-au blocat și, în cele din urmă, a murit din cauza asfixierii. Specialiștii numesc acest sindrom ,,asfixiere pozițională”: bebelușii care au mai puțin de trei luni nu au puterea musculară pentru a-și ține capul drept, însă bretelele de susținere îi permit acestuia să își mențină capul într-o poziție verticală.

Acești părinți îndurerați avertizează: nu vă lăsați niciodată copiii nesupravegheați, mai ales în mașină. 

Dragi prieteni, ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments