STRAIN IN TARA MEA. Lovitura primită astăzi de vânzătoarea Kaufland din Odorheiu Secuiesc care ar fi refuzat să servească un client pentru că nu vorbea limba maghiară. VIDEO

STRAIN IN TARA MEA. Lovitura primită astăzi de vânzătoarea Kaufland din Odorheiu Secuiesc care ar fi refuzat să servească un client pentru că nu vorbea limba maghiară. VIDEO

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1875
Comentariile sunt închise pentru STRAIN IN TARA MEA. Lovitura primită astăzi de vânzătoarea Kaufland din Odorheiu Secuiesc care ar fi refuzat să servească un client pentru că nu vorbea limba maghiară. VIDEO
angajata kaufland1

Comisariatul Regional Brașov al ANPC s-a autosesizat în cazul bărbatului care ar fi fost refuzat de o vânzătoare a hipermarket-ului Kaufland din Odorheiu Secuiesc, care nu ar fi vrut să-l servească pentru că nu vorbea limba maghiară.

UPDATE 12:30 ANPC a amendat cu 10.000 de lei hipermarket-ul Kaufland din Odorheiu Secuiesc.

Comisarul Sorin Susanu a declarat pentru România Liberă că nu a fost un accident, ci o practică, de aceea a luat această măsură.

angajata kaufland

Comisarul a mai precizat că, în 2015, hipermarket-ul a mai fost amendat cu 5.000 de lei pentru că reclamele și pliantele erau exclusiv în limba maghiară.

ANPC s-a autosesizat

Ca urmare a acestei filmări, CRPC Brașov se autosesizează!!”, a scris pe Facebook Claudiu Susanu, comisar-șef al CRPC Brașov, potrivit newsbv.ro.

Un bărbat s-a filmat în timp ce merge la respectivul hipermarket și cere o porție de mici, în limba română. Apoi, acesta susține că vânzătoarea îl injură în limba maghiară. În momentul în care îi cere socoteală, femeia îi dă banii înapoi și refuză să îl servească.

”De ce nu mă serviți, pentru că sunt român?”, insistă bărbatul. Vânzătoarea continuă să îl ignore, iar la un moment dat îi face semn să plece. După lungi insistențe, bărbatul pleacă de la hipermarket cu mâna goală.

Reacția Kaufland România

”Regretăm experiența prin care a trecut clientul nostru și ne cerem scuze. Subliniem că ne delimităm ferm de astfel de comportamente discriminatorii și misiunea noastră este să oferim produse și servicii de calitate însoțite de amabilitate față de toți clienții, nediferențiat.

Te asigurăm de toate eforturile noastre de a comunica cu clienții noștri într-o manieră corecta. Facem un efort continuu de a preveni astfel de situații și demarăm periodic training-uri cu angajații noștri”, a fost răspunsul Kaufland România pentru un client care a făcut plângere.

sursa: stirileprotv.ro

 

loading...

Facebook Comments