Dragnea a facut ANUNTUL BOMBA! Foarte multi romani vor ramane fara BANI: „Sunt mulţi cetăţeni români care sunt activi, care pot munci…”

Dragnea a facut ANUNTUL BOMBA! Foarte multi romani vor ramane fara BANI: „Sunt mulţi cetăţeni români care sunt activi, care pot munci…”

- in SOCIAL
1137
Comentariile sunt închise pentru Dragnea a facut ANUNTUL BOMBA! Foarte multi romani vor ramane fara BANI: „Sunt mulţi cetăţeni români care sunt activi, care pot munci…”

„Sunt mulţi cetăţeni români care sunt activi, care pot munci, dar care preferă să se mulţumească doar cu acele ajutoare sociale. O să ne gândim în perioada urmnătoare, atât Parlamentul cât şi Guvernul, care să fie cea mai bună formă în care cei care nu pot munci să fie ajutaţi, dar ceilalţi să nu mai beneficieze de aceaste ajutoare sociale“, a spus liderul PSD Liviu Dragnea, aflat într-o vizită în judeţul Hunedoara alături de premierul Mihai Tudose.

Prima vizită în teritoriu anunţată în şedinţa de guvern de către premierul Mihai Tudose şi efectuată alături de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut loc la Sibiu, dar nu în sediul de partid, ci la un hotel de cinci stele. Locul de desfăşurare a fost schimbat în ultimul moment din cauza câtorva protestatari veniţi să îi întâmpine pe liderii PSD.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici

loading...

Facebook Comments