Mare ATENTIE la jucaria care a innebunit planeta! Fidget Spinner-ul poate lua foc: “Fiul meu a observat ca a luat foc si a inceput sa tipe”

Mare ATENTIE la jucaria care a innebunit planeta! Fidget Spinner-ul poate lua foc: “Fiul meu a observat ca a luat foc si a inceput sa tipe”

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, NEWS, SOCANT, SOCIAL, UTILE
976
Comentariile sunt închise pentru Mare ATENTIE la jucaria care a innebunit planeta! Fidget Spinner-ul poate lua foc: “Fiul meu a observat ca a luat foc si a inceput sa tipe”
fidget spinner in flacari

Fidget spinner-ul a cucerit in ultima perioada intreaga lume, dar au inceput sa apara si primele cazuri cu astfel de jucarii care au explodat sau au luat foc.

 Doua persoane, din statele americane Michigan si Alabama, au dezvaluit ca aceste jucarii s-au dovedit a fi periculoase, de fiecare data cand fidget spinner-ul era la incarcat.

“Mai aveam 5-10 minute sa plecam de acasa pentru intreaga zi. Fiul meu a observat ca a luat foc si a inceput sa tipe”, a povestit Kimberly Allums, pentru WBRC, precizand ca jucaria ardea cu totul.

fidget spinner on fire

Ea a precizat ca, atunci cand a incercat sa identifice producatorul pe cutie, a gasit doar “Made in China”.

Si Michelle Carr a avertizat ca aceste jucarii se pot dovedi a fi foarte periculoase si i-a sfatuit pe parinti sa fie foarte atenti, dupa ce a trecut printr-o astfel de experienta.

Comisia pentru Siguranta produselor de consum din SUA a precizat pentru Gizmodo ca investigheaza aceste incidente si le-a recomandat oamenilor sa nu le lase nesupravegheate la incarcat, pentru a putea sa ia rapid masuri in cazul in care iau foc.

 

loading...

Facebook Comments