Simona Halep a venit la Bucureşti după un drum obositor de 22 de ore cu avionul. Cum a fost surprinsă pe aeroport CAMPIOANA noastra: “Un adevărat model al tinerei generații!”

Simona Halep a venit la Bucureşti după un drum obositor de 22 de ore cu avionul. Cum a fost surprinsă pe aeroport CAMPIOANA noastra: “Un adevărat model al tinerei generații!”

- in SPORT
1843
Comentariile sunt închise pentru Simona Halep a venit la Bucureşti după un drum obositor de 22 de ore cu avionul. Cum a fost surprinsă pe aeroport CAMPIOANA noastra: “Un adevărat model al tinerei generații!”

Simona Halep a venit la Bucureşti după un drum obositor de 22 de ore cu avionul. Un pasager a surprins-o singură pe sportivă, la revenirea în țară, la terminalul sosiri de pe aeroportul Henri Coandă.

Simona Halep (26 de ani) a revenit luni dimineață la București, cu o cursă de linie, după ce a călătorit 22 de ore, de la Melbourne. Finalista de la Australian Open a fost așteptată ca o mare campioană pe Aeroportul Henri Coandă, chiar dacă a ratat, pentru a treia oară, șansa de a-și trece în palmares un titlu de Grand Slam, după cele de la Roland Garros (2014 și 2017). Până la întrevederea cu ”armata” de jurnaliști, sportiva a fost surprinsă singură, înconjurată de mai multe bagaje.

”Tânăra modestă care își așteaptă bagajul în Aeroportul Henri Coandă este CAMPIOANA! Ca orice alt pasager, fără pretenții, fără extravaganța unui star mondial, fără să își dorească sa iasă neaparat in evidență. Un comportament firesc pentru un adevărat model al tinerei generații!”, a notat Teo Postelnicu, cel care a remarcat-o pe Halep.

Campioana noastră a avut parte de multe felicitări, a primit flori și mulți dintre fani au încercat să imortalizeze momentul.

Alături de Simona, la București au ajuns și cei din staff, dar și mama sa, Tania, cea care a fost alături de marea noastră campioană pe toata durata acestei prime părți a sezonului din 2018. Sursa: digisport.ro

Simona Halep la aeroport

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments