INCREDIBIL. Experimentul Pavlov pe OAMENI. VIDEO VIRAL care iti taie RASUFLAREA! Utilizator: “Nu ma pot opri, ma uit iar si iar!”

INCREDIBIL. Experimentul Pavlov pe OAMENI. VIDEO VIRAL care iti taie RASUFLAREA! Utilizator: “Nu ma pot opri, ma uit iar si iar!”

- in BANCURI & FUNNY, BIZAR, DE ACTUALITATE, DESCOPERIRI, EXTERNE, INEDIT, MISTER, NEWS, STIINTA
2360
Comentariile sunt închise pentru INCREDIBIL. Experimentul Pavlov pe OAMENI. VIDEO VIRAL care iti taie RASUFLAREA! Utilizator: “Nu ma pot opri, ma uit iar si iar!”
Pavlov

Ivan Petrovici Pavlov fiziolog, psiholog si medic rus, a fost cunoscut pentru că a fost primul care a studiat fenomenul condiționării clasice, în experimentele pe care le-a făcut cu câini.

Conform experimentului Pavlov cu caini, acestia trebuiau sa sune dintr-un clopotel cand atunci cand doareau sa manance.

In cazul de fata oamenii de stiinta de la Oregon State University au incercat sa recreeze acelasi experiment, dar de acesta data cu doua pisici, care au fost invatate sa sune dintr-un clopotel atunci cand vor ceva bun de mancare, relateaza dailymail.co.uk

pavlov

Astfel adorabilele pisicute ori de cate ori doreau un mic premiu sub forma de mancarica, sunau din clopotel si oamenii de stiinta le hraneau corespunzator.

Cativa utilizatori de Twitter, au sugerat ca in fapt lucrurile stau intocmai pe dos. Daca la caini fenomenul conditionarii clasice este clar demonstrat, in cazul experimentului cu pisici nu omul conditioneaza pisica ci invers.

Aceastea ar fi dresat oamnenii de stiinta sa le hraneasca atunci cand vor ele , adica in momentul cand suna din clopotel. Interesanta idee , nu?

Cei care au urmarit clipul pe retelele de socializare au declansat o furtuna de distribuiri a acestui clip captivant si totodata adorabil.

twitter

Va invitam si pe Dumneavoastra sa urmariti acest videoclip superb cu cele doua protagoniste:

autor: Aktualnews.ro

loading...

Facebook Comments