Șocant! Momentul în care sufletul se desprinde de corp

Șocant! Momentul în care sufletul se desprinde de corp

384
Comentariile sunt închise pentru Șocant! Momentul în care sufletul se desprinde de corp

Una dintre cele mai mari întrebări la care nimeni cu a putut răspunde până în prezent: ce se întâmplă cu noi după ce murim?

Pentru cei care cred cu indarjire in viata de apoi, cazul intamplat zilele trecute pe o sosea din statul american Kentucky are darul de a le confirma, inca o data, increderea in aceste lucruri, potrivit enational.ro.

Aceasta imagine, realizata de un sofer de camion din Statele Unite, pe numele sau Saul Vazquez, a facut deja inconjurul planetei.

Fotografia surprinde momentul in care sufletul unui motociclist, mort  intr-un  accident rutier – petrecut pe o sosea din apropiere de Stanton, estul Statelor Unite – paraseste corpul decedatului si se ridica la cer.

Potrivit presei americane, accidentul a avut loc zilele trecute, in jurul orei 17.30, iar motociclistul ranit grav a murit in timp ce era transportat la spital.

Din clipa in care martorul tragediei a postat imaginea pe Facebook, acesta a devenit virala, fiind distribuita de milioane de oameni convinsi ca nemurirea exista.

sursa: dcnews.ro

Facebook Comments