Șocant! Momentul în care sufletul se desprinde de corp

Șocant! Momentul în care sufletul se desprinde de corp

- in DE ACTUALITATE, MISTER
1487
Comentariile sunt închise pentru Șocant! Momentul în care sufletul se desprinde de corp

Una dintre cele mai mari întrebări la care nimeni cu a putut răspunde până în prezent: ce se întâmplă cu noi după ce murim?

Pentru cei care cred cu indarjire in viata de apoi, cazul intamplat zilele trecute pe o sosea din statul american Kentucky are darul de a le confirma, inca o data, increderea in aceste lucruri, potrivit enational.ro.

Aceasta imagine, realizata de un sofer de camion din Statele Unite, pe numele sau Saul Vazquez, a facut deja inconjurul planetei.

Fotografia surprinde momentul in care sufletul unui motociclist, mort  intr-un  accident rutier – petrecut pe o sosea din apropiere de Stanton, estul Statelor Unite – paraseste corpul decedatului si se ridica la cer.

Potrivit presei americane, accidentul a avut loc zilele trecute, in jurul orei 17.30, iar motociclistul ranit grav a murit in timp ce era transportat la spital.

Din clipa in care martorul tragediei a postat imaginea pe Facebook, acesta a devenit virala, fiind distribuita de milioane de oameni convinsi ca nemurirea exista.

sursa: dcnews.ro

loading...

Facebook Comments