Are 470 CP sub capota si costa cat o Dacie Logan. Uite cu cat se vinde acest Mercedes CLS55 AMG

Are 470 CP sub capota si costa cat o Dacie Logan. Uite cu cat se vinde acest Mercedes CLS55 AMG

- in AUTO
1323
Comentariile sunt închise pentru Are 470 CP sub capota si costa cat o Dacie Logan. Uite cu cat se vinde acest Mercedes CLS55 AMG
Mercedes CLS55 AMG

Automobilul din cazul de fata functioneaza perfect, nu are niciun fel de problema tehnica si, pe deasupra, dispune de toate dotarile posibile si imposibile.

A fost lansat pe piata la mijlocul anilor 2000, initial in mai multe versiuni de motorizare “normale”. Ulterior, clientii au primit si o varianta de inalta performanta 55 AMG, transformata mai apoi intr-un 63 AMG.

In cazul in care nu te-ai prins deja, subiectul principal al acestui material il reprezinta primul CLS din istoria Mercedes. Un CLS55 AMG, mai precis, scos de curand la vanzare de proprietarul sau din Dallas, Texas.

Din pacate, anuntul modelului german nu precizeaza si anul de fabricatie al exemplarului respectiv. Stim, in schimb, ca sub capota se ascunde o motorizare cu opt cilindri in V, de aproximativ 470 de cai putere.

Tinand cont de acest detaliu, vorbim despre un Mercedes CLS55 AMG din loturile initiale, cu motor supraalimentat de 5.4 litri. Fisa tehnica este completata de o cutie automata 5G-Tronic si un sistem de tractiune spate.

Potrivit proprietarului sau, modelul german functioneaza perfect si nu are niciun fel de problema. Pe deasupra, acesta mai dispune si de toate optionalele pe care compania din Stuttgart le oferea la momentul respectiv.

Fotografiile atasate anuntului de vanzare scot la iveala faruri cu xenon, jante din aliaj pe cinci spite sau tapiterie din piele neagra. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici ornamentele realizate din lemn masiv.

Totodata, exemplarul in cauza se mai poate lauda si cu un volan multifunctional, climatizare automata sau sistem de navigatie. Apoi avem scaunele fata cu reglare electrica, functie de memorie si incalzire / ventilatie.

La final, proprietarul respectivului Mercedes CLS55 AMG mai precizeaza si ca automobilul german a parcurs pana acum peste 270.000 de kilometri. Cat despre nota finala de plata, aceasta se ridica la 10.999 de dolari. Sursa: 4tuning.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments