Mama și-a sunat fiica întrebând-o îngrijorată: “Cum te descurci la volan pe zăpadă?” Fata i-a răspuns mamei sale cu aceasta fotografie:

Mama și-a sunat fiica întrebând-o îngrijorată: “Cum te descurci la volan pe zăpadă?” Fata i-a răspuns mamei sale cu aceasta fotografie:

- in AUTO
1242
Comentariile sunt închise pentru Mama și-a sunat fiica întrebând-o îngrijorată: “Cum te descurci la volan pe zăpadă?” Fata i-a răspuns mamei sale cu aceasta fotografie:

Stiind ca afara soseaua este inghetata tun si ca fiica ei, de numai 17 ani cu permisul proaspat luat, a plecat la drum, o mama din Inverurie Aberdeenshire, Marea Britanie, isi suna fata ca sa afle daca a ajuns cu bine. Raspunsul venit in scurt timp pe telefon nu este tocmai ceea ce o mama grijuluie doreste sa vada.

Amy Emslie, în vârstă de 17 ani, care trecuse recent testul de conducere, la prima sa cursa pe un drum inghețat, mașina ia alunecat și sa răsturnat într-un șanț.

Din fericire, tanara soferita a scapat vie si nevatamata cu doar cateva zgarieturi usoare si cu o sperietura pe cinste.

La scurt timp după socantul accident, mama ei, în timp ce era plecata în vacanță, i-a scris un mesaj pe telefon: “Cum te descurci la volan pe zăpadă?”

Amy a răspuns la mesajul mamei cu o imagine a masinii sale Vauxhall Corsa și mesajul: “Nu chiar asa de bine mama”.

mesaj text

masina rasturnata

Accidentul sa produs pe 25 ianuarie, când Amy conducea mașina spre școală.

Amy, care locuieste impreuna cu tatal ei, a decis sa nu-i isi informeze mama despre teribilul accident pentru a nu-i strica vacanta in care plecase.

Intr-o postare pe Twitter, Amy scria: “Eu, cand am invatat sa conduc”.

“In acea dimineata nu am realizat cat de inghetat este drumul si aceea a fost prima mea curba in care am intrat”, afirma Amy.

“Imediat ce am luat curba, masina a alunecat pe gheata intai in stanga apoi spre dreapta dupa care s-a rasturnat cu capul in jos in sant. Totul se intampla parca in reluare si in mintea mea imi doream ca totul sa se termine cat mai repede. Cand in final totul s-a terminat nu imi venea sa cred ca facusem accident “, a mai adaugat ea. Sursa: metro.co.uk , traducerea si adaptarea: aktualnews.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

amy

 

loading...

Facebook Comments