Ce exemplu ne dau? Mașină a Poliției fără girofar pornit, surprinsă în timp ce depășea pe linie dublă continuă

Ce exemplu ne dau? Mașină a Poliției fără girofar pornit, surprinsă în timp ce depășea pe linie dublă continuă

- in AUTO
1193
Comentariile sunt închise pentru Ce exemplu ne dau? Mașină a Poliției fără girofar pornit, surprinsă în timp ce depășea pe linie dublă continuă
politie-depasire

O mașină a Poliției a fost filmată de o cameră video amplasată pe un autotren depășind pe linie dublă continuă, în timp ce din față se apropie o altă mașină, scriu jurnaliștii de la aradon.ro.

Cititorul care a trimis imaginile a povestit că „O mașină de poliție marca VW Passat, număr de înmatriculare MAI 17930, (care NU ERA ÎN MISIUNE) aparținând Poliției din Săvârșin, județul Arad, a executat o depășire destul de riscantă atât pentru mine – că a trebuit să pun frână bruscă pe carosabil ud, dar și pentru autoturismul care venea din față și a trebuit și el să pună frână să-l lase pe prost să nu se omoare.

Repet, mașina nu avea lumina sau semnalele acustice pornite. S-a întâmplat sâmbătă, 27.05.2017, ora 17:12”. Reprezentanții Poliției Arad au declarat că vor face verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Chiar dacă nu este recent, incidentul ar trebui să fie un semnal clar, că TOȚI  trebuie să respectăm regulile și nimeni, niciodată, nu ar trebui să fie mai presus de lege… dar vorba aia românească: “pe ei, cine îi controlează?”

loading...

Facebook Comments