Ce mesaj de „mulţumire” a gasit un şofer pe parbrizul maşinii dupa ce a blocat accesul pe trotuar

Ce mesaj de „mulţumire” a gasit un şofer pe parbrizul maşinii dupa ce a blocat accesul pe trotuar

- in AUTO, INEDIT
1719
Comentariile sunt închise pentru Ce mesaj de „mulţumire” a gasit un şofer pe parbrizul maşinii dupa ce a blocat accesul pe trotuar
masina cu bilet

O clujeancă cu dizabilitaţi, care se deplasează cu ajutorul unui scaun cu rotile, i-a lasat un mesaj de ”mulţumire” unui şofer care a blocat accesul pe trotuar.

O clujeancă a decis să îl tragă la răspundere pe un şofer care a parcat neregulamentar şi blocat trecerea pe trotuar. Femeia, care se deplasează într-un scaun cu rotile, deoarece are un handicap fizic, i-a lăsat şoferului un mesaj pe parbrizul maşini, prin care îi transmite că, din cauza sa, şi-a pus viaţa în pericol.

”Ai parcat ca un bou/vacă. Locuiesc în zonă şi sunt o persoană cu dizabilităţi, iar datorită nesimţirii tale, am fost nevoită să merg pe carosabil. Mulţumesc!”, i-a transmis clujeanca. Sursa: evz.ro

bilet parbriz

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments