Bianca Drăguşanu, căsătorită! Puţini au văzut detaliul care o dă de gol că e soţia lui Victor Slav

Bianca Drăguşanu, căsătorită! Puţini au văzut detaliul care o dă de gol că e soţia lui Victor Slav

- in MONDEN
1071
Comentariile sunt închise pentru Bianca Drăguşanu, căsătorită! Puţini au văzut detaliul care o dă de gol că e soţia lui Victor Slav
bianca si victor

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav sunt poate cea mai mediatizată familie din România. Toată lumea le ştie povestea de dragoste, care nu a fost deloc lapte şi miere. În plus, deşi recent, au fost întrebaţi dacă se vor recăsători, ei au dat de înţeles că nu vor să facă asta şi au argumentat şi de ce. Zilele acestea, prezentatoarea TV s-a dat de gol în legătură cu statulul ei… Astfel mulţi au observat că ea apare ca fiind soţia lui Victor Slav şi, nu o dată în ultimele luni, ea a vorbit despre el numindu-l “soţul meu”.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.

Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care, când au simţit că pot să-l împărtăşească, au făcut totul public. Ei bine, recent, Bianca Drăguşanu şi-a schimbat statusul relaţiei pe Facebook, unde apare “căsătorită”. Spre surprinderea tuturor care au dat la informaţii despre vedetă, au observat că la dată este trecută exact cea în care i-a jurat credinţă lui Victor Slav în faţa Lui Dumnezeu, respectiv 29 septembrie 2013. Tatăl fiicei sale însă nu are nimic trecut pe pagina lui de Facebook.

Întrebaţi la începutul acestui an dacă vor să se recăsătorească, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au fost categorici în răspunsul lor.

“Noi am făcut nuntă la biserică şi nu mai are rost să facem încă una, deşi ne-am despărţit. Nu ai cum să mai faci încă una, aia nu e nuntă. Noi suntem deja uniţi în faţa lui Dumnezeu şi nu mai avem cum să ne căsătorim în biserică”, au povestit cei doi pentru click.ro.

Divorţul lor a venit în urma unui amantlâc care a fost parcă prevăzut de celebra vrăjitoare Vanesa. Mărturisirile ei au fost făcute chiar în ziua în care ei s-au cununat religios.

“Bianca moşteneşte un blestem din familie. Blestem pentru despărţire (…). Mi s-a arătat clar că între ea şi Victor Slav sunt trei bobi zăbavă. Asta poate să însemne 3 zile, 3 săptămâni, 3 luni sau 3 ani. Garantez că n-o să fie mai mult! Atât este predestinat Victor în viaţa ei”, a prezis în urmă cu patru ani Vanesa.

În urmă cu un an, ei au devenit părinţi pentru prima dată

Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Vedeta a născut la o clinică privată, iar fiica ei a avut o lungime 50 de cm şi o greutate de 3250 de grame. Sursa: cancan.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments