Cum arată noul concept de Lamborghini ELECTRIC, care pare desprins dintr-un film SF

Cum arată noul concept de Lamborghini ELECTRIC, care pare desprins dintr-un film SF

- in AUTO
1068
Comentariile sunt închise pentru Cum arată noul concept de Lamborghini ELECTRIC, care pare desprins dintr-un film SF
Lamborghini

Noul model, denumit sugestiv Terzo Millennio (Mileniul Trei), este complet electric şi arată ca şi când ar urma să l-ar aştepta pe Batman să se aşeze în spatele volanului. Design-ul futurist care poate fi admirat cu lejeritate îi conferă conceptului un aspect spectculos, însă totul trebuie realizat cu mare grijă.

”Nici nu se poate pune problema de o maşină autonomă”, a spus Maurizio Reggiani, COO Lamborghini America pentru The Verge. ”Cei cară cumpără maşini de la noi preferă să şi le conducă singuri, nu vor angaja niciodată un şofer”. Deci acest aspect e clar, însă producătorul italian tot trebuie să facă ceva ca să ţină pasul cu vremurile. Astfel s-a ajuns la ideea cu maşina electircă.

Totul se poate dovedi a fi o provocare uriaşă pentru italieni, deoarece, în general, pasionaţii cumpără Lamborghini pentru viteză şi mai ales pentru sunetul produs de motorul pe combustie internă. Până ca acest concept să devină realitate, ne putem delecta cu câteva imagini cu Terzo Millennio, una dintre cele mai spectaculoase idei care au fost puse vreodată în practică. Sursa: adevarul.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments