Record de viteză: 457 km pe oră. POLITIA a ramas fara cuvinte, nu are RADAR pentru asa ceva! VIDEO

Record de viteză: 457 km pe oră. POLITIA a ramas fara cuvinte, nu are RADAR pentru asa ceva! VIDEO

- in AUTO
969
Comentariile sunt închise pentru Record de viteză: 457 km pe oră. POLITIA a ramas fara cuvinte, nu are RADAR pentru asa ceva! VIDEO
viteza maxima

457 km pe oră este viteza cu care Koenigsegg Agera RS a devenit oficial cea mai rapidă maşină de serie din lume. Recordul a fost atins într-o cursă pe un drum închis dinspre Las Vegas.

La volanul supercarului produs în Suedia a fost pilotul de încercare al uzinei Koenigsegg. Modelul Agera RS este construit manual în serie mică, de doar 25 de exemplare. Are motor din aluminiu de 5 litri V8 şi 1160 de cai putere.

Constructorul suedez şi fanii acestui tip de bolid aşteaptă o replică pe măsură de la Bugatti, care a stabilise anteriorul recordul de viteză – 431 km pe oră, încă din 2010, cu un model Veyron Super Sport. Sursa: digi24.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments